хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ворогів українського народу до відповідальності !!!

Депутат Львівської облради від партії «Свобода» Ірина Фаріон вимагає від кума Баньдюковича генпрокурора Віхтура Пшонки притягнути до кримінальної відповідальності за антиукраїнські висловлювання "ригнала" Вадима Колесніченка і депутата Луганської облради Родіона Мірошника

Про це Фаріон заявила  на прес-конференції.

Коментуючи ситуацію з Колесніченко, який в прямому ефірі телеканалу ICTV назвав «львівсько-галицький» діалект української мови «відрижкою», Фаріон заявила: «Я не збиралася цій сволоті в прямому ефірі, щось доводити, але вам журналістам скажу, щоб ви не повторювали ЙОГО банальнІ неправильності,ЯКІ БУДУТЬ  кочувати з шкільних підручників ... і   в університетські підручники ... про нібито то, що в основі сучасної літературної мови лежать Колісніченкові говірки ».

Нагадаю, що 2 липня ворог українського народу Колесніченко в прямому ефірі ICTV заявив, що він проти «Львівсько-Галицьких діалектів, які засмітили сьогодні засоби масової інформації. Я не вважаю те, що нам пропонують ...  як  українську мову,  бо  це відрижка тієї частини України, яка колись була постійно під польським гнітом». У свою чергу пердун Родіон Мірошник на позачерговій сесії Луганської облради під час обговорення заяви в підтримку «мовного» закону, заявив, що навчання дітей українською мовою означає, ...  що «ми позбавляємо їх всього світового  і  вирощуємо "недорасу" ... ???
48

Коментарі

118.07.12, 17:02

Хіба при новій владі їх притягнуть, якщо, звичайно, це лайно доживе

    218.07.12, 17:04Відповідь на 1 від serg020777

    якщо ми виберемо цю нову владу такою а я б казала що треба вибрату владу старою такою яка була 100 років тому і нехай судяіть !!!

      318.07.12, 17:42

      Слава ІСУСУ Христу ! Надсилаєм ВІД НАШОІ інтернетПЯТІРКИ офіцерів\священників УГВР щирі вітання й найкращі побажання з КАРПАТ )))) Дякуєм ВСІМ ХТО наші нескорені воіни та вірні друзі УПА ))) Разом ми сила )))ЩАСЛИВО З Богом ....Слава Украіні http://www.youtube.com/watch?v=tkoX2B4qslw ХАЙ БОГ іх отих ПРПидурків скоріше всіх на БОЖИЙ СУД бере а таким як ВИ Оксанцю та всім БОжим людям а осбливо друзям УПА найкращі благодаті дає

        418.07.12, 18:24Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

        Дякую, а Вам бажаю побільше зброї та славних Друзів !!! ... які в майбутньому стануть Героями України !!!

          519.07.12, 01:06Відповідь на 2 від Cяночка*

          Жодного коммента що до теми,чи що треба вважати що галiчаньский диалект то и е справжня украинська мова?

            619.07.12, 21:48Відповідь на 5 від Сикарий

            Вибери правильний правопис, холопе, або ж давньоукраїнською спілкуйся, або ж сучасною. Але пиши правильно!

              719.07.12, 21:54Відповідь на 6 від Rosskan

              Тебе трудно понять,но украинский не мой родной язык,я никогда в жизни его не учил,однако я хотя бы пробую на нём писать,а то что с ошибками,так это не беда,главное что ты понял мой вопрос.А вот ответа вразумительного я не получил.

                828.07.12, 12:38Відповідь на 6 від Rosskan

                Вибери правильний правопис, холопе, або ж давньоукраїнською спілкуйся, або ж сучасною. Але пиши правильно!Ось саме через таких "дуроб0рців за чистоту мови" - люди ВІДВЕРТАЮТЬСЯ від неї!
                САМ-то хоч розібрався, ХОЛОПЕ, на ЯКОМУ СУРЖИКУ ти пишеш? - на польско-українському, чи москальско-україньскому, чи чешско-українському?
                *** А я думаю, що якщо чоловік намагається спілкуватись МОВОЮ - то це ВЖЕ Є ДОБРЕ!!!

                  928.07.12, 12:41Відповідь на 5 від Сикарий

                  Колись русейська цариця Катька на питання "Як правильно свпілкуватись РУСЬКОЮ МОВОЮ?" - відповіла дуже грамотно: "ЯК У КИЇВІ!"

                    1028.07.12, 13:21

                    Змінемо владу-покараємо всіляких колісніченків!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна