опачА

  • 25.01.15, 16:55
Мод Вагнер - первая хорошо известная женщина тату-мастер в США. 1907 год.



Одни из первых женщин, присягнувших в корпус морской пехоты США. Август 1918 года.



Сварщица Уинни. Она была одной из 2000 женщин, работавших на судоверфях США во время Второй мировой войны.


Две девушки впервые предстали на публике с обнаженными ногами. Торонто. 1937 год.


Первая женская баскетбольная команда из колледжа Смит. 1902 год.



Леола Н. Кинг - первая женщина-постовой США - в Вашингтоне, округ Колумбия. 1918 год.



Эрика - 15-летняя девушка-боец, участница Венгерского восстания против просоветского режима народной республики. Октябрь 1956 года.


о_О

  • 24.01.15, 19:38

"деньги Новороссии"

  • 24.01.15, 15:50

Презентация купюр, похожих на советские рубли, состоялась в оккупированном Россией Севастополе.

Террористические организации ДНР и ЛНР обзавелись собственной валютой, которая была презентована вчера, 23 января на заседании самопровозглашенного правительства Севастополя. Об этом сообщила "КП Крым".

Фото: KP.ru

Так называемые "расчетные знаки" похожи на советский рубль и напечатаны в Китае.

"Партии денег уже напечатаны, причем в Китае. Введение знаков - временная мера, пока экономика республик не стабилизируется", - рассказал «КП» пресс-секретарь губернатора Севастополя Сергея Меняйло Игорь Долгополов.

Рубли Новороссии
Фото: KP.ru
Рубли Новороссии

"За основу был взят советский рубль, и если вы посмотрите на купюру, вы сразу это поймете - это весьма символично. Деньги настоящие, с водяными знаками и несколькими степенями защиты", - рассказал член рабочей группы по создания самостоятельной финансовой системы "Новороссии" Игорь Китаев. . По его утверждению, стоимость «расчетного знака» - одна десятая грамма золота или 3,92 доллара США.

постаэ питання за рахунок чого ці хуйлороССи всиановили таку вартість своїх бамажек?якщо там все робйобане та затоплене.  треба щоб наші довбойоба туди нічого не платили , навіть пенсійbeat

федерастия

  • 21.01.15, 17:38
федерастия каже що вона 3 рим . ну що ж ныхто за язик не тягнув

Скотоложство як розвага і священний обряд. Практика занять сексом з тваринами така ж давня, як саме людство. На кістяних стрижнях, яким близько 25 тисяч років, можна побачити сцени, на яких левиця вилизує статеві органи жінок і чоловіків. Зображення, що датуються сьомим століттям до нашої ери, на яких людина займається сексом з ослом, були знайдено на стіні печери в Італії. І навіть у Біблії є прямі посилання до скотолозтва. Достеменно відомо, що багаті жінки в Стародавньому Римі для сексуальних утіх тримали змій, а чоловіки гвалтували тварин в Колізеї. На відміну від стародавніх римлян, які практикували секс з тваринами для задоволення або розваги, стародавні греки були помічені в зоофілії з релігійних причин. Вони перетворили цей акт в центральний обряд під час вакханалій і зробили частиною церемонії в храмі Афродіти Парні.

Розподіл ролей. Стародавні греки і римляни вважали ідею одностатевої сексуальної поведінки цілком природною, тому поняття спорідненого сучасному «гомосексуаліст» просто не існувало. Зате існував культ мужності. Вважалося, що справжній чоловік завжди повинен брати на себе провідну роль в сексі. У свою чергу пасивний партнер приймав на себе жіночу роль, і до нього в суспільстві ставилися з деякою зневагою.

Романтика мужолозтва у стародавніх греків. Коли навчальних закладів у звичному для сучасної людини варіанті в Стародавній Греції ще не існувало, і основним способом освіти молоді було репетиторство, в суспільстві процвітало мужолозтво. Для древніх критян воно носило навіть романтичний характер. Коли велелюбний житель Криту помічав юнака, який йому дуже сподобався, то він повинен був спочатку повідомити друзів хлопчика про те, що він має намір взяти його в коханці. Ця офіційна пропозиція дозволяло обранцеві або сховатися, якщо він не хотів вступати в зв'язок, або благоговійно готуватися до свого символічного викрадення.

от вам и педерастия федерастнаяsmeh rofl huh




Кацапоарийци

  • 20.01.15, 21:10







А КАЖУТЬ що у нух питдорассів немає rofl





Нічого дивного, духовний їх вождь Гундяєв - педік, національний лідер - пєдофіл, а рюССкіє люди - звичайні трансвестіти. Закономірно!

картинки

  • 18.01.15, 16:32

может в росси у парашенки не кондиоская фабрика а мясокомбинатlol

идиоті не знают как віглядят огурци uhmylka

не холодно ?cvetok

после термобелья крепкая станет  не только шишка smeh rofl

ну здесь без слов lol smeh rofl sila devil tost