Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

федерастия

  • 21.01.15, 17:38
федерастия каже що вона 3 рим . ну що ж ныхто за язик не тягнув

Скотоложство як розвага і священний обряд. Практика занять сексом з тваринами така ж давня, як саме людство. На кістяних стрижнях, яким близько 25 тисяч років, можна побачити сцени, на яких левиця вилизує статеві органи жінок і чоловіків. Зображення, що датуються сьомим століттям до нашої ери, на яких людина займається сексом з ослом, були знайдено на стіні печери в Італії. І навіть у Біблії є прямі посилання до скотолозтва. Достеменно відомо, що багаті жінки в Стародавньому Римі для сексуальних утіх тримали змій, а чоловіки гвалтували тварин в Колізеї. На відміну від стародавніх римлян, які практикували секс з тваринами для задоволення або розваги, стародавні греки були помічені в зоофілії з релігійних причин. Вони перетворили цей акт в центральний обряд під час вакханалій і зробили частиною церемонії в храмі Афродіти Парні.

Розподіл ролей. Стародавні греки і римляни вважали ідею одностатевої сексуальної поведінки цілком природною, тому поняття спорідненого сучасному «гомосексуаліст» просто не існувало. Зате існував культ мужності. Вважалося, що справжній чоловік завжди повинен брати на себе провідну роль в сексі. У свою чергу пасивний партнер приймав на себе жіночу роль, і до нього в суспільстві ставилися з деякою зневагою.

Романтика мужолозтва у стародавніх греків. Коли навчальних закладів у звичному для сучасної людини варіанті в Стародавній Греції ще не існувало, і основним способом освіти молоді було репетиторство, в суспільстві процвітало мужолозтво. Для древніх критян воно носило навіть романтичний характер. Коли велелюбний житель Криту помічав юнака, який йому дуже сподобався, то він повинен був спочатку повідомити друзів хлопчика про те, що він має намір взяти його в коханці. Ця офіційна пропозиція дозволяло обранцеві або сховатися, якщо він не хотів вступати в зв'язок, або благоговійно готуватися до свого символічного викрадення.

от вам и педерастия федерастнаяsmeh rofl huh




1

Останні статті

Коментарі

Гість: зпалив москву

121.01.15, 18:26

зачекай, росіяни перепишуть історію і докажуть, той секс вигадали вони.

    221.01.15, 18:30Відповідь на 1 від Гість: зпалив москву

    зачекай, росіяни перепишуть історію і докажуть, той секс вигадали вони.вони вмыють

      321.01.15, 19:32

      Завжди дивувало, що ЦЕ в них постійно на язиці..