макарони **святкові**)
- 24.04.16, 16:07
років 20 не готував ці макаронки...
на 1 людину
відварюємо 2 жмені фігуристих макаронів
поки варяться ,готуємо *соус*
у тарілці ...
20 г масла , півтори ст.ложки цукру , не повну ст. ложку какао.
для гурманів ваніль чи ванільний цукор ,
а для капець яких гурманів додати гострого меленого червоного перцю( зовсім трішечки),
всі інгридієнти змішуємо .
готові макарони
вар 1-- *промиваємо* додаючи в цю ж каструлю з кипятком холодну воду , проціджуємо і змішуємо з *соусом* у нашій тарілці
вар 2 --промиваємо гарячою водою і змішуємо з *соусом* у нашій тарілці.
п.с. спагетті краще поламати.якщо не ламати то до *соусу* бажано додати ст. ложку вершків чи жирної сметани.
бон апетті
якщо треба ,можу викласти фото
на 1 людину
відварюємо 2 жмені фігуристих макаронів
поки варяться ,готуємо *соус*
у тарілці ...
20 г масла , півтори ст.ложки цукру , не повну ст. ложку какао.
для гурманів ваніль чи ванільний цукор ,
а для капець яких гурманів додати гострого меленого червоного перцю( зовсім трішечки),
всі інгридієнти змішуємо .
готові макарони
вар 1-- *промиваємо* додаючи в цю ж каструлю з кипятком холодну воду , проціджуємо і змішуємо з *соусом* у нашій тарілці
вар 2 --промиваємо гарячою водою і змішуємо з *соусом* у нашій тарілці.
п.с. спагетті краще поламати.якщо не ламати то до *соусу* бажано додати ст. ложку вершків чи жирної сметани.
бон апетті
якщо треба ,можу викласти фото
0
Коментарі
Гість: Fragile
124.04.16, 16:39
Треба, фото в студію, будь ласка!
Гість: реал
224.04.16, 17:23
ПшениЧная КАША вытрезвителя видать вам уже надоела
Мари_НКа
324.04.16, 17:35
брыдота
Cosmopolit
424.04.16, 17:44
тьфу, они ж сладкие!
_Вадим_
524.04.16, 18:32Відповідь на 4 від Cosmopolit
епта,спробуй і разкажеш ,нефік тут дємагогієй займатись