хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Катували, катують і будуть катувати …

Міжнародна правозахисна організація Amnesty International та Українська Гельсінська Спілка інформують весь цивілізований світ і вимагають створити незалежну систему розслідувань багаточисельних випадків катувань громадян України співробітниками бандитської міліції України, а також і ув’язнених співробітниками ВВ в місцях позбавлення волі.

Як стверджують експерти в Українській Гельсінській спілці, за останні роки у відділеннях гестапо- міліції фізичний біль було заподіяно сотням тисяч громадян України,  які  вимагають  демократичних  перетворень в країні.

Правозахисники вважають, що якщо злочини співробітників гестапо-міліції або «виправних» установ проти невинних  громадян будуть  розслідувати представники правоохоронної системи, яка обслуговує бандитську владу Україну, то говорити про об'єктивність такого розслідування немає ніякого сенсу.  Адже за даними Харківської правозахисної групи, жертвами насильства від міліцейських садистів тільки в 2011 році стали майже мільйон громадян України.

Голова Української Гельсінської спілки Євген Захаров  наголосив, що тортури в міліції носять масовий, замовний, системний характер, і ця тенденція швидкими темпами наростає, тому,  що стимулюється владою, яка  не  бажає демократичних  перетворень  в Україні,  а  навпаки -  хоче,   щоб у  державі  встановилася  тоталітарна  деспотична  і  жорстока  система  експлуатації  її  громадян.

«Отримання свідчень в гестапо-міліції за допомогою звірячих середньовічних тортур є одним із самих улюблених і розповсюджених методів для отримання зізнань.  І накази  на  катування віддають  особисто начальники  райвідділів  міліції.  У закритих установах теж постійно відбуваються події, які не можна класифікувати інакше як найзвірячіші  у  світі тортури. Ці випадки постійно відбуваються в  усіх слідчих  ізоляторах України  і  зокрема і в Лук'янівському СІЗО міста Києва. І це відповідає дійсності, бо про це свідчать десятки тисяч фактів зібраних нами за останній рік ... », - стверджує правозахисник.

20

Коментарі

Гість: vesnaruta

11.07.12, 09:57

Сделать участки милиции из прозрачного стекла

    21.07.12, 10:14Відповідь на 1 від Гість: vesnaruta

    хто буде робити ??? Коли наша бандитська влада зацікавлена напряму в тому, щоб і надалі гестапо-міліція виконувала функції бандитських угрупувань, ... адже колишні рекетири усі перетворилися на мультимьйонерів і вже вбивати не хочуть ...

      31.07.12, 12:00Відповідь на 1 від Гість: vesnaruta

      Да нет!!!
      В милицию просто людей надо подбирать не со стеклянным сердцем, а живым, ЧЕЛОВЕЧЕСКИМ.
      Помните как говорил "тиран" и "изувер", который половину своего прод. пайка отдавал беспризорным детям сиротам - Феликс Эдмундович Дзержинский??? " В ЧК должны работать люди с горячим сердцем, холодной головой и чистыми руками..."
      По правовой ситуации в стране, всё ложится в "ёлочку"..... А Вы как думали - на политических лидеров оппозиция закон не распространяется, фальсифицируются ложные обвинения и уголовные дела, а простым гражданам будет спокойно и комфортно в украинских околотках??? Нет! Так не бывает!!!
      Оборотни в погонах продукт нашего общества! Они уничтожают его физически и морально! Они забыли вообще кому они должны служить и кого должны защищать. Народ для них быдло

        Гість: vesnaruta

        41.07.12, 12:10Відповідь на 3 від Combat1

        В милицию не так просто попасть,они проходят кучу комиссий,тестов у психолога...кто определит, какое у кого сердце...

          51.07.12, 12:22Відповідь на 4 від Гість: vesnaruta

          Тесты бывают разные и комиссии тоже!!! Без всякого напряжения допускаю, что их тесты ставят заслон перед честными, мыслящими, порядочными людьми, которые не могут засудить безвинного человека на десять лет и потом идти домой чтобы как ни в чём не бывало чавкая жрать борщ!!! Откуда же тогда у них будет "раскрываемость"???!!

            Гість: vesnaruta

            61.07.12, 12:25Відповідь на 5 від Combat1

            Вы сами ответили-это наше порождение,какие мы такая и милиция...они не из -за океана приехали

              Гість: Alyosha5

              78.07.12, 11:23Відповідь на 1 від Гість: vesnaruta

              так ж кожний український РОВД має яка розміщена у підвалах, щоб не було чути криків !!!

                Гість: Alyosha5

                88.07.12, 11:24Відповідь на 4 від Гість: vesnaruta

                тести на виявлення деспотизму, садизму, ... розроблені Кеттелом ще у 1988 році

                  Гість: vesnaruta

                  98.07.12, 11:30Відповідь на 7 від Гість: Alyosha5

                  Все это ужасно!

                    Гість: Alyosha5

                    108.07.12, 11:35Відповідь на 9 від Гість: vesnaruta

                    так, воно буде жахливим до того часу, поки ми не здійснимо в Україні національно-визвольну революцію і не винищимо усю ту мразь, ... яка обкрадає український нарід, ....яка його ненавидить, .... яка нелюбить українських традицій, .... яка є бандою сексотів і коллаборантів, ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна