Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Шість уроків життя.

  • 03.04.11, 21:38
Урок 1

Гола дружина виходить з ванни і загортається в рушник, чоловік слідом за нею йде прийняти душ. У цей час хтось дзвонить у дверний дзвінок. Дружина відкриває двері і бачить Боба, сусіда знизу. Ще до того, як вона встигає сказати хоч слово, Боб каже: «Я дам тобі $ 800, якщо ти знімеш рушник»! Після секундного роздуму дружина знімає рушник. Боб дає їй $ 800 і йде. Дружина знову загортається в рушник. Чоловік виходить з душу і запитує: «Це не Боб заходив?» Вона: «Боб». Він: «А він тобі не передав ті $ 800, які позичив у мене минулого тижня»?
Мораль: «Якщо ви вчасно доведете до відома своїх акціонерів умови видачі кредиту, тим самим не поставите їх у незручне становище перед позичальником».

Урок 2

Бос та його співробітники: системний адміністратор і старший менеджер йдуть на обід, але по дорозі випадково знаходять старовинну мідну лампу. Вони її потерли, і з лампи вискочив джин: «Я виконаю по одному бажанню кожного з вас». Системний адміністратор закричав: «Я, спочатку я! Хочу на Багами, летіти по хвилях у швидкохідному катері і щоб мене нічого не хвилювало »! Менеджер: «А тепер я! Хочу на Гаваї, щоб у мене була особиста масажистка та море коктейлів, і щоб я насолоджувався життям ». Джин виконує їх бажання. Потім повертається до боса і запитує: «Ну, а ти чого бажаєш»? Бос відповів: «Так, давай швидко вертай в офіс тих двох нероб, на носі річний звіт»!
Мораль: «Завжди чекайте, поки ваш бос перший висловить свою думку».

Урок 3

Священик запропонував підвезти черницю. Вона сіла в машину і поклала ногу на ногу, так що її скромну сукню відкрило її красиві ноги. Священик трохи не потрапив в аварію, побачивши їх. Але, поміркувавши, злегка посунув свою руку до її ніг. Черниця сказала: «Батько, пам'ятаєте псалом 123»? Священик відсмикнув руку. Через якийсь час його рука знову майже мимоволі потягнулася до її ніг. Черниця ще раз: «Батько, пам'ятаєте псалом 123»? Священик каже: «На жаль, сестра, плоть така слабка». Але довозить її до жіночого монастиря і їде з незаспокоєних плоттю. Прибувши до церкви він мчить, щоб прочитати Псалом 123. І що він бачить: «Ідіть далі, далі і далі і ваші бажання здійсняться».
Мораль: «Якщо ви погано знаєте те, що вам належить знати в обраній вами професії, ви можете втратити багато можливостей».

Урок 4

Ворона сидить на дереві. Повз скаче кролик. Він запитує ворону: Що ти робиш »? Вона: «Та що хочу - тому нічого і не роблю». Кролик спитав: «А я так зможу»? Ворона: «Чому ні?». Сів кролик під деревом, сидить, нічого не робить. Повз пробігала лисиця, дивиться: сидить кролик. Тут вона його і з'їла.
Мораль: «Щоб сидіти і нічого не робити, треба сидіти дуже високо».

Урок 5

Індичка говорить бику: «Ох, як би мені хотілося злетіти на верхівку цього дерева і поглянути на світ звідти». Бик запитує: «І чому не злітаєш»? Вона: «Та сил замало». Він: «А ти їси моє лайно, в ньому купа корисних і поживних речовин. Іншим допомагає - допоможе й тобі ». Індичка поїла корисне лайно один день - зуміла злетіти на першу гілку. Другий день - на другу. Так поступово і піднялася майже на самий верх. Де і була відстріляно фермером до святкової вечері, як сама вгодована індичка.
Мораль: «Лайно іноді може допомогти піднятися на самий верх, але частіше - засмоктує».

Урок 6

Маленька пташка не встигла полетіти в теплі краї на початку зими. Було холодно, пташка змерзла і впала на полі. Повз йшла корова, і коров'яча «коржик» потрапила прямо на пташку. Пташці стало тепло, вона відігрілися і на радощах заспівала. Повз йшов кіт, почув спів пташки, розкопав коров'ячу «корж», дістав звідти пташку і з'їв.
Мораль: 1. «Не кожен, хто виливає на вас лайно - ваш ворог». 2. «Не кожен, хто дістає вас з лайна - ваш друг». 3. «Якщо сидиш в лайні, тримай рот закритим».
16

Останні статті

Коментарі

Гість: Shurik88

13.04.11, 22:00

    23.04.11, 22:04

    перше сподобалось

      33.04.11, 22:06Відповідь на 2 від Поговорим

      Мораль мадам,мораль!!!!

        Гість: скоро удалюсь

        43.04.11, 22:09Відповідь на 2 від Поговорим

        перше сподобалосьось як! , любиш бабло від сторонніх чоловіків, хє-хє

          53.04.11, 22:12Відповідь на 4 від Гість: скоро удалюсь

          перше сподобалосьось як!, любиш бабло від сторонніх чоловіків, хє-хєо, пан спілкується українською мовою

            63.04.11, 22:14Відповідь на 4 від Гість: скоро удалюсь


            Ти по нашому говориш.....
            Чорновецький ти???

              73.04.11, 22:14

                Гість: скоро удалюсь

                83.04.11, 22:16Відповідь на 5 від Поговорим

                перше сподобалосьось як!, любиш бабло від сторонніх чоловіків, хє-хєо, пан спілкується українською мовоютебе показалось , дык как там .. насчёт деньги за сасочки?

                  Гість: скоро удалюсь

                  93.04.11, 22:18Відповідь на 6 від sanchezstar


                  Ти по нашому говориш.....
                  Чорновецький ти???
                  ты ошибся, он давно умер, от оргазма под бабушкой с килограммом гречки в зубахЪ

                    103.04.11, 22:18Відповідь на 8 від Гість: скоро удалюсь

                    Ти мені тут срам не розводь,шліфуй пальці.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна