Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Про християнське вінчання

  • 28.08.09, 21:57
"......Ви були присутні при тому, як священик-християнин вінчає молодих? Ви знаєте, які слова проказує піп над молодими - українцями чи росіянами? Я вам повторю: "Возвелічся, жених, как Авраам, благословісь, как Ісаак, і умножісь, как Іаков.....І ти, нєвєста, возвелічься, как Сарра, возвесєлісь, як Ревекка, і умножісь, как Рахіль". І це робиться не в синагозі, а в московській церкві, що панує в Україні. Якщо ви не зовсім знайомі з цими юдейськими персонажами, то я вам нагадаю окремі місця з Біблії - цієї Священої книги юдеїв і християн. Отже, чим возвеличився Авраам? Тим що одружився на рідній сестрі Сарі і став її сутенером, підкладаючи під різних можновладців, а потім за допомогою Єгови шантажував їх і отримував у вигляді відкупного і золотом та сріблом, і худобою, і невільницями? Чи тим, що з намови Сари спав із її невільницею Агар, яка народжувала йому дітей, а потім Сара побила її? Ось чим возвеличилося це "святе подружжя", з якого повинні брати приклад молодий і його наречена. А чим же возвеселилась Ревекка? Тим, що вийшла заміж за Ісака - сина рідного батькового брата, який тобто її чоловік, за прикладом рідного дядька свого Авраама також видавав її за сестру?  Отже, залишається ще одна біблійна героїня, яку піп рекомендує молодим взяти за зразок. Одружившись зі своєю родичкою Рахіль, Яків тим не менше, з відома Рахіль спить зі старшою сестрою, хворою на очі, Лією, яка народжує від нього шестеро дітей, а також з дозволу Рахіль - з її невільницею Білгою, яка також народжує йому двох синів, а ще вона здає Лії в аренду свого чоловіка за мандрагорові яблучка. Ось такі подвиги здійснює ця юдейська пара - розпусник і повія, яку християнський священик велить брати за приклад.
Читаємо ще молитовник "Пом"яни, Господи, Давида і всю кротость його". Ну, це взагалі ідіотизм. Хто дає Богові наказ поминати кого б то не стало? Тільки божевільний. Бог сам знає, кого поминати, а кого ні. І чого б це ми, українці, опоминалися за якогось там Давида? Звичайно, як люди начитані, з юдейської Біблії ми знаємо, що Давид був царем...............Але про яку "кротость" Давидову мова йде в християнському наказі-повелінні самому Богові? Чи про ту, яка так детально описана в Біблії, коли Давид силою здобув місто Раббу і поклав усіх його мешканців "під пилу, і під залізні долота, та під залізні сокири, і позаганяв їх до печі, де випалювалася цегла. І так робив він всім амонітськими містам"............."(цікаве продовження читайте в книзі: "Містифікація тисячоліть" сторінки 575-576, в цій книзі  розтлумачено багато "подвигів"  "богоізбраних" і інше)
9

Коментарі

Гість: БджЫлка

128.08.09, 22:08

була один раз, вінчання було не довге, але священик казав розумні речі.

    228.08.09, 22:12Відповідь на 1 від Гість: БджЫлка

    А які молитви читав?

      328.08.09, 22:17

      Ну це ти круто завернула. Люди таке прочитають і побояться Біблію до рук узяти . Там не все так страшно. Так ці люди помилялися, вони ж не святі, бо немає праведника бездоганного на світі, як пише Письмо.І їхні історії такими як вони є написані, для прикладу, щоб ми бачили до чого доводить такий спосіб життя. Суть в іншому - вони знайшли силу розкаятися у тому, що зробили і підвелися. Написано: сім раз упаде праведник і встане. Падають усі, чи усі підводяться. А попів слухати, себе не поважати, в них деякі погляди та принципи до абсурду доходять. Це моя думка. Взяти той самий шлюб:цей обряд звершується над людьми, щоб їхній шлюб був під охороною Бога. Якщо людина порушує Його правила - Він не благословлятиме. А Його правила - наречені мають бути незаймані обоє.

        428.08.09, 22:20Відповідь на 3 від кшец

        Хто з попів хоч питає про це? Взяли гроші, обвінчали і до побачення. А Бог подивився, і не благословив.А вінчання в старості, після кількох десятків років прожитих разом? Не маразм? Це все одно що після того, як людина поїсть, вийде з-за столу, сказати їй:смачного!

          528.08.09, 22:21Відповідь на 2 від Арійка

          А ж їх зрозуміє, вони мабуть навмисне читають співаючи, щоб ніхто не розумів що за ахінею вони несуть і не ставив зайвих затипань.

            Гість: Ogin

            628.08.09, 22:23Відповідь на 3 від кшец

            Як казав Ніцше, перш ніж взяти до рук Біблію, треба вдягнути рукавички, щоб не забруднитися. Біблія - це страшна книга в якій написані жахливі речі.

              728.08.09, 22:24Відповідь на 3 від кшец

              Я хочу донести те, що треба молитися не юдейським богам та "праведникам", а нашим, рідним, слов"янським!

                828.08.09, 22:25

                мене при вінчанні просто короблять слова священика, про те, що: "..да убоїться жінка чоловіка свого" (про яку любов чи повагу може йти мова, якщо у стосунках присутній страх? та й чого боятись? навіщо?) та "...хай дбає чоловік про свою жінку як про своє тіло та любить її як Бог любить церкву...." (про те що церква є посередником між богом та людьми було проголошено вже в нашому столітті Ватиканом. а інфа про те що "Бог любить церкву" - однозначно недостовірна.)
                от така я безбожниця - феміністка

                  928.08.09, 22:28Відповідь на 5 від кшец

                  Багато попів "співають" латинською, що б ніхто нічого не зрозумів.....

                    Гість: ideajiist

                    1028.08.09, 22:30

                    кшец абсолютно права і чим абсурдніші їхні тлуимачення тим більше це народу подабається. приклад тому тупарі "православні" веди які поставили памятнік перуну в києві якось слабувато краще б зразу показали все своє "християнство" наробили б кулішей з яйцями і устроїли оргію як у давніх словян... а нафіга благодать в похоті жити легше...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна