хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Реакция инвалидов на подножку от государства

  • 18.10.12, 23:54

                                  П Р О Т Е С Т

На дії табездіяльність державних службовців Пенсійного фонду України при співпраці з Робочою групою №1 у складі з громадськими організаціями шахтарів-інвалідів України з найважливішого питання осучаснення сум пенсійних виплат.

    Шахтарі-інваліди громадських організацій всіх областей України обурені домінуючим ставленням монопольного характеру керівництвом Пенсійного фонду України до лідерів громадських Організацій шахтарів-інвалідів України з приводу: ігнорування нашої думки (пропозицій) при розробці проектів, внесені змін до нормативно – правових актів України; укриття інформації, проведення таємних розрахунків осучаснення пенсійних виплат в порушення статті 7 Закону України №653 «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».

Запевнюємо, що Пенсійний фонд України своїми діями і без діями принижує честь, гідність і ділову репутацію лідерів громадських організацій шахтарів-інвалідів України в своїх корисних інтересах, чим підвищує дискримінацію серед пенсіонерів в порівнянні з сумами сучасних пенсійних виплат в порушення Конституції України з прав людини і Європейської Конвенції з прав людини, а Міністерство соціальної політики України та уряд покривають ці порушення. 

          Ми вимагаємо вжити відповідні адміністративні заходи та вирішити питання відповідності їх займаним посадам до посадових осіб Пенсійного Фонду України: на їх дії та бездіяльність. Вимагаємо знищити монополізм при взаємодіях з представниками від громадських організацій шахтарів-інвалідів України. Відновити роботу Робочої групи №1. Враховувати наші пропозиції на підставі Закону України «Про престижність шахтарської праці» для вирішення найважливішого питання осучаснення сум пенсійних виплат.

   Передбачити додаткові суми видатків на пенсійні виплати шахтарям-інвалідам у зв’язку з їх осучасненням у проекті Державного Бюджету України на 2013 рік з подальшим поетапним осучасненням пенсій всім пенсіонерам України. Провести нараду з наведених питань у Кабінеті Міністрів України у призначений час.

   З повагою.  С. Шубніков.

Голови громадських організацій шахтарів-інвалідів України:

span
1

Коментарі