Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Хто ж воював у другій світовій війні ?

  • 07.05.11, 19:59
Путін заявляв таке (цитата за сайтом УНІАН): \"Тепер з приводу наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були розділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно перемогли б, тому що ми країна переможців\".

За його словами, статистика часів Другої світової війни свідчить, що найбільших втрат зазнала саме РРФСР – більше 70%. \"Це означає, що війна виграна, не хочу нікого кривдити, за рахунок індустріальних ресурсів РФ. Це історичний факт, це все в документах\", – наголосив Путін.

А от що говорять окремі довідкові ресурси Інтернету.


\"Загальні людські втрати СРСР за різними оцінками, склали 20-27 млн. осіб. Серед військовослужбовців втрати склали 6,8 млн. загиблими і 4,4 млн. такими, що потрапили в полон або зникли безвісті.

Від Zorokko путіну:

Індустріальні ресурси, цап, це відомо всім, що всі промислові підприємства України були вивезені за Урал, що не встигли вивезти - знищили, а за Уралом вовки вили.І тільки на українських підприємствах вироблялася зброя, техніка для потреб фронту. Ціого він взагалі не знав.

Весь Київ був замінований більшовиками, і по радіоуправлінню почали нищити столицю України, для ЧОГО ?, самі німці були в шоці від такого безглуздя, й більшість взривчатки розмінували німці.

На московщині газу у той час не було, газ видобувався тільки у Україні і Україна обігрівала Мокву (Моксель, Московщину) та Мінск. Викачали весь газ, зараз тільки пусті пласти і залищилися, це їх держава використовує як газові сховища. Продовольство України - годували майже всіх кацапів, а людські ресурси, які москалі використовували як гарматне м\'ясо ( про це буде нижче). Все це москальський гебіст \"забув\". Поїхали далі.
Україна втратила від 9 мільйонів громадян. 2,3 млн. українців були вивезені для примусової праці до Німеччини. Цілком чи частково були зруйновані понад 700 міст і 28 тис. сіл, унаслідок чого безпритульними залишилися близько 10 млн. чоловік.

Повністю чи частково були знищені понад 16 тис. промислових підприємств. Підраховано, що загальні збитки економіки України у війні сягнули до 50 %\".


Із сайту історія України : \"Визволення території України розпочалося 18 грудня 1942 р. На території України було зосереджено понад 60% сил гітлерівської Німеччини. Середньодобові втрати радянської армії під час звільнення України складали 68 тис. чол. Загальні втрати за 1943-1944 pp. склали 3,5 млн. чол. Не менше 60% особового складу радянських військ, які билися з гітлерівцями , були Українці, решта інші народи СРСР. Радянська влада умисно давала бронь більшості московитам, і навпаки українці получали бронь одиниці. Навіть у війну більшовики не забували про нищення українців, добре було на що списати загибель людей. І про це забув.

Після звільнення частини Слобожанщини від фашистів радянські воєначальники провели тотальну мобілізацію чоловіків-хохлів і відразу, без жодної військової підготовки, залучили їх у штрафні роти. У боях за Харків загинуло багато тисяч українських людей, добре озброєні німецькі загони із зручних, заздалегідь затовлених позицій перехресним вогнем кулеметів та гармат безжалісно нищили лави щойно мобілізованих українських селян та робітників, яких гнав у штрафних ротах на справжню бсйню наказ командирів, наказ Сталіна та Жукова.

300 000 українців Жуков у листопіді наказав втопити у Дніпрі, генерал Ватутін не зміг запобігти цьому страшному вбивству, майже пів мільйона людей за годину !!!!!!! , він благав Жукова не робити цього, про що залишилися задокументовані матеріали у мемуарах ад\'ютанта Ватутіна..

. Нагадаю Вам, - до 7 листопада 1943 року радянські війська повинні були визволити Київ, радянська армія зібрала з визволених українських сел чоловіків віком від 15 до 65 років, їх набралося понад 300 000, вдягли на них так звані тілогрійки, і за наказом Жукова погнали на форсування Дніпра, без зброї, без плавзасобів, під прицільний вогонь німецьких кулиметів з високого правого берега. Жоден не доплив до правого берега.

Слова українофоба Жукова, які він дуже любив повторювати - \"А что етіх хахлов жалеть? Они все до єдіного - прєдатєлі ! Чєм больше іх виб\'ют, тєм лєгчє і лучшє будєт русскому народу, і меньше будет нужно поездов, что би їх затем в сибирь ссилать!\" Цього теж путін не пам\'ятає.


У лавах радянської армії воювало понад 7,5 млн. українців. Кожен другий з них загинув на фронті, кожен другий з тих, хто залишився живим, став на все життя інвалідом, захищаючі і визволяючі не тільки Україну , а і московщину.

Всіх інвалідів у 1946 році, за наказом сина сатани-сталіна, НКВДісти зібрали до купи і вивезли на Ладогу, на острів Валаам, де жорстоко, цинічно знищили всіх до одного ! ( що б не псували зовнішнього вигляду громадян СРСР, втраченими ногами, руками, про це розповідається у єдиному, но забороненому до показу фільму \"Бунт палачей\", інші матеріали засекречені, або брехливі, бутім-то на цьому острові був санаторій для скалічених людей, а то були ГЕРОЇ війни !).

Українці складали в радянській армії першу за чисельністю національну групу. Русскіє воювали добре коли були п\'яні, у них найкраще виходили так звані \"п’яні\" атаки, ( свідчення ветеранів). Виявлялося, що без українців, азербайджанців, грузинів, узбеків, чеченців, черкесів, лезгинів, армян у російській армії нікому було воювати. Дуже малий відсоток русскіє мали у червоній армії. І про це теж забув.


Ратний подвиг багатьох українців на всіх фронтах Великої Вітчизняної війни відзначений найвищими нагородами. Серед них – 2072 удостоєні звання Героїв Радянського Союзу; 32 українці – двічі. А льотчик-винищувач Іван Кожедуб став тричі Героєм Радянського Союзу. Багато представників української землі стали і повними кавалерами ордену Слави. З 7 млн. орденів і медалей, вручених солдатам і офіцерам радянської армії, 2,5 млн. одержали жителі України\".

Сама московщина по кількістю зрадників у другій світовій війні зайняла перше місце, якщо наприклад в Україні німцями було створено лише один підрозділ СС \"Галичина\" і яка вела боротьбу проти катів-більшовиків - загарбників України, і воювала тільки на території України, то в Росії їх було аж 10, це і цілі армії, і дивізії і полки, і які воювали проти своїх на всіх театрах військових дій:
- СС \"Русланд\"
- СС \"Дружина\"
- СС \"Варяг\"
- РОНА
- РОА
- Російський корпус на Балканах
- Збройні сили КОНР
- 1-а Російська Національна Армія
- 15 козачий кавалерійський корпус
- Кавказьке ваффен-формирование СС.

Як би не Україна московія пала б під натиском німців через два тиждня бойовиї дій . І мешкала б зараз за Уралом там де їй і місце.

Класичне застосування подвійних стандартів, подвійної історії по відношенню до себе і до інших, саме в Московії це є нормою, та такою, що цю норму повинні шанувати усі без виключення її сусіди.

Навіщо Путін не визнає очевидних фактів? Невже він вважає, що такими заявами поліпшить україно-російські відносини? Невже він не розуміє, що такими заявами принижує ветеранів війни – українців? Така вже сама суть кацапів - брехати, брехати і зраджувати.

Чи наступить такий день, коли Україна скине зі своєї спини такого нахабного, пихатого паразита як москаль ? Тоді вже і настане дійсний гаплик москальськії імперії, перейде у колонію кітайців, і хай самі відчують як воно бути у кабалі, хоча москалям до цього і не звикати.
3

Коментарі

17.05.11, 20:25

Воевали люди.И каждый за свою семью дом,землю.А по поводу документов,так любая власть скрывает или переворачивает истину.Не хотят быть запачкаными.

    Гість: oigen66

    27.05.11, 20:41

    Русский Корпус на Балканах воевал против маршала Тито. Там были белые офицеры.
    Была еще "Украинская Легия хорватского домобранства".
    Знаешь про них ?

      37.05.11, 21:58Відповідь на 1 від sens_5224

      Тільки прикро те що російська сторона маніпулює істиною і нагло бреше !