хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Українці показали владі вила, Азаров для МВФ – дулю.

  • 26.03.11, 21:02
Невигідно, дуже невигідно – вкотре повторює Прем`єр-міністр Микола Азаров. Однак напевно Міжнародний валютний фонд отримає від України гарбуза. Так як населення не витримує політики уряду, про що вже свідчить катастрофічне зростання заборгованості за комунальні послуги та газ. Тому Азаров, зціпивши зуби, змушений відмовитися від грошей МВФ.

У березні цього року можновладці відкрили нарешті обличчя справжнього правління, адже підняття комунальних тарифів на 62%, підвищення ціни на газ для населення на 30% та проведення пенсійної реформи, яка передбачає підняття пенсійного віку для жінок до 65 років - це три речі, які уряд вирішив продати за 15 млрд. доларів допомоги МВФ. Отже, «реформатори» і обіцяні не популярні реформи - продукт тиску Міжнародного валютного фонду на владу. Репресії соціальної сфери – основний пункт у домовленостях з МВФ. Задля МФВ підвищиться пенсійний вік для жінок, заморозять права майбутніх пенсіонерів, продовжать необхідний стаж. А насправді, при дефіциті Пенсійного фонду у 2010 році в 36 млрд. грн. - весь пакет державних «пенсійних ініціатив» дає можливість розраховувати на економію всього лише 1,7 млрд. грн. Між іншим, в 2011 році за рахунок підвищення пенсійного віку у жінок в Україні не звільниться 167 тисяч вакансій, які могли би стати робочими місцями для молоді. І Азаров тепер розказуватиме, як молодь має зрозуміти необхідність пенсійної реформи, подумати про своє майбутнє. Українська молодь і з теперішнім ледве дружить..

Нещодавно Прем`єр продовжив шокову терапію населення: газ подорожчає всього на 30%. І це, знову ж таки, його велике «лицарське» досягнення, адже МВФ вимагав підвищення тарифів на 50%. Азаров пообіцяв «компенсувати нашим людям те, що вони зараз втратили». Клявся, клявся, землю їв – не вперше. Як він компенсувати збирається, нікому так і не пояснив. Ну коли в Україні були випадки зниження тарифів і цін?

Як будуть компенсувати втрачені кошти від МВФ Прем`єр-міністр теж не повідомив. Азаров бере транші, вбухує їх у розорений Януковичем Нафтогаз, а розплачуватися за це повинні збіднілі українці зі своїх крихітних зарплат та оплачуючи непосильні комунальні.

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги – рішення безальтернативне. Запровадження пенсійної реформи – безальтернативне. Становище для населення - безнадійне.

Недавні події ще раз показали, як при владі розвивається стратегія «спихотерапії».Тут Азаров ще й вирішив видимість діяльності показати – посварив Табачника, погрожував вигнати за «пофігізм» щодо працівників освіти. А що з того Табачнику, адже Прем`єр - міністр тепер навіть не має права звільняти міністрів. Янукович не скаржиться, йому діяльність міністра освіти дуже навіть імпонує. \"Бери шинель - іди додому» - так Азаров готовий сказати кожному міністрові, який не виконує своїх обов`язки. Що ж, поговори-поговори. За місяць і сам підеш.

Азаров здає позиції з кожим днем. Так 15-18 березня не відбувся розгляд у парламенті законопроекту Кабміну про пенсійну реформу. Причиною стала розбіжність позицій у Кабміні. А саме між прем\'єром Миколою Азаровим і віце-прем\'єром Сергієм Тигипком. Так, для Азарова Пенсійна реформа раптом стала болючою і соціально небезпечною, тоді як Тигипко запевняє, що її потрібно негайно впроваджувати. Таке враження, що вони помінялись позиціями, адже це Тигипко повинен перейматися соціальними питаннями, а Прем`єр – перейматися умовами МВФ.

Крім того, Партія Регіонів занепокоїлася падінням власного рейтингу, тому поспішно голосувати за «дуже непопулярну» реформу «блакитні» кнопкодави побоялися. Питання Пенсійної реформи відкладається на пару місяців, а сподіватимемося – не невизначений термін.

Рівнозначно до проблеми «не вигідно» Азаров ґрунтовно перейнявся питанням «підтримки людей». Тепер він готовий вислухати будь-які пропозиції щодо «покращення» реформи.

Подумав Сергій Тигипко, і на другий же день сам повідомив, що може Україна обійтися без грошей МВФ, але ненадовго. А без сраного рефформатора Бібібки Україна може обійтися назавжди!


Джерело: Чорноіван Тарас \"Тарасова Правда\" www.taras-ua.com
19

Коментарі

Гість: скоро удалюсь

126.03.11, 21:07

лущите гарбузные семечки, чтобы пипки не попадали

    226.03.11, 21:43

      326.03.11, 21:49

        Гість: Світсонця

        426.03.11, 21:59

        Прекратить госфинансирование ЕВРО 2012, вот почти 80 млрд грн за 2 года, выпустить облигации внутреннего госзайма под обеспечение госземли, золота и доходностью выше инфляции и сврбодно покупать продавать их как облигации советского госзайма. Когда люди поймут за 1-2 года что реквизмций и конфискаций (как в банках) не будет - государство получит кредит населения на 7-10 млрд долл. минимум.

          526.03.11, 22:03Відповідь на 4 від Гість: Світсонця

          Таке зробити владі можна з вами згоден ,тільки тоді обірветься кормушка ЄВРО2012 ,а там ой як є що взяти ,тільки одні лавочки для ЄВРО в Харкові що бюджету коштували!

            Гість: Світсонця

            626.03.11, 22:05Відповідь на 5 від антип_

            Таке зробити владі можна з вами згоден ,тільки тоді обірветься кормушка ЄВРО2012 ,а там ой як є що взяти ,тільки одні лавочки для ЄВРО в Харкові що бюджету коштували!Тоді ми будемо слугувати їжею для можновладців...

              726.03.11, 22:10

                827.03.11, 00:24

                комменты повеселили.

                  Гість: заблокований

                  927.03.11, 01:27Відповідь на 5 від антип_

                  ....тільки обірветься кормушка ЄВРО2012 ,а там ой як є що взяти тільки одні лавочки для ЄВРО в Харкові що бюджету коштували!Ну,жид вміє втюхати гоям херню та лишити їх без трусів .
                  -Прийшов тесля до жида та й каже:позич мені до завтра гривню,дуже треба!
                  -Добре-каже жид-але віддаси дві гривні.
                  -Добре-каже тесля,бере гривню тай йде...
                  -Е-е-е,ні-каже жид-в заставу залиши сокиру.
                  -Та забирай-тесля йому віддає її та йде...
                  -Е-е-е,стій-жид йому-гривню ти вже маєш?
                  -Так-тесля йому...
                  -Ти мені винний дві,отже одну маєш-то віддай а завтра принесеш ще одну...
                  -Та правду кажеш,жиде,на бери...-тай віддає позичену гривню.
                  Йде додому і думає:Гривні на сьогодні нема,сокира в заставі,і ще винен гривню жидові,напевне я щось не так зробив чи зрозумів (Про Базарова).

                    анонім

                    1027.03.11, 12:31

                    Почему я слышу о подорожании электроэнергии и газа только для населения и не разу не слышал про подаражания для предприятий олигархов в 2-3 раза. Ведь по Форбсу видно, что все эти подорожания для населения увеличивают бабло Ахметки, Фирташа и иже с ними.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна