***из лаваша
- 06.10.17, 12:15
Недавно подкинули один рецепт. Ничего такой. Быстро делается к чаю или к кофе.
Берем тонкий лаваш. (Лаваш не должен быть очень ломким). Положить на лаваш кусочки твердого сыра и закрутить его. Порезать на части. Разогреваем сковородку и обжариваем с двух сторон, чтоб сыр в лаваше нагрелся и расплавился.
В итоге выходит вот такое.
![](http://os1.i.ua/3/1/14800752_f8275bc5.jpg)
Здесь использовался лаваш со шпинатом и поэтому они зеленые.))
Берем тонкий лаваш. (Лаваш не должен быть очень ломким). Положить на лаваш кусочки твердого сыра и закрутить его. Порезать на части. Разогреваем сковородку и обжариваем с двух сторон, чтоб сыр в лаваше нагрелся и расплавился.
В итоге выходит вот такое.
![](http://os1.i.ua/3/1/14800752_f8275bc5.jpg)
Здесь использовался лаваш со шпинатом и поэтому они зеленые.))
8
Коментарі
Ми Ла
16.10.17, 12:27
Плюсую!
Це дуже смачно, сама так роблю.
Із бринзою чи солоним творогом з кропом буде ледачий хачапурі, а з тертими яблуками - штрудель.
trinks
26.10.17, 12:34Відповідь на 1 від Ми Ла
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/umnik.gif)
о, треба спробувати з яблукамицукор додавати до тертих яблук ?
Гість: сім на вісім
36.10.17, 12:36
Ми Ла
46.10.17, 12:38Відповідь на 2 від trinks
якщо солодкі, то не треба. Я їх тру на морковну тертушку. І обжарюю на сухій сковороді. Ти теж?
trinks
56.10.17, 12:43Відповідь на 4 від Ми Ла
їх готувала мама, а я тільки фоткалане на сухій, а трохи олії без запаху
trinks
66.10.17, 12:44Відповідь на 3 від Гість: сім на вісім
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
у наступній замітці будемо робити зарядку , не пропустітьМи Ла
76.10.17, 12:48Відповідь на 5 від trinks
попробуйте на сухій сковороді.На середній вогонь сковороду, всередині все гаряче і вологе, а скоринка піджарена і хрумка.
Гість: сім на вісім
86.10.17, 12:49Відповідь на 6 від trinks
Ник210
96.10.17, 13:32
Классно
я тоже рецепт с лавашиком подкинула, очень сытно получается http://cook.i.ua/user/6803635/16277/
Ник210
106.10.17, 13:32Відповідь на 1 від Ми Ла
в Черкассах і у Вінниці мабуть гуляють однакові рецепти
Привіт