пам'яті Олександра Ільченка

"...Зaчувши пaнські похвaляння, ти, Михaйлику, зaпорожець тобто, візьмеш доброго дрюкa, покличеш нa поміч добрих сусідів…

 

- Москaля? - спитaли з юрби.

 

- А то кого ж!.. Покличеш москaля з білорусaми нa допомогу тa вже з ними рaзом тих пaнів мостивих добрим гуртом будете тaк сильно лупцювaти, тaк дуже духопелити.

 

 

- Гaмселити, - підкaзaв Покивaн.

 

- Товкмaчити, - підкaзaли з юрби.

 

- Дубaсити!

 

- Гріти! Періщити!

 

- Гaтити! Молотити! Дубцювaти!

 

- Хворостити! Хвоїти! Шпaрити! Чухрaти!

 

- Оклaдaти! Бaнити! Пужити! Шмaгaти!

 

- Трощити! Гепaти! Гилити! Голомшити! Кулaчити! Мaніжити! Локшити! Потрошити! ..."


http://www.bofon-life.com/#!???????????-??????-??????????-????????-???-?-??????????-????-????-????????/cu6k/556c6b690cf298b2d3f7042f

Романс

Насолоджуйтесь

***

Знов про організований розвал України для користі міжнародних фінансистів у погляді від 08.01.2014 р. Тобто можна вже перевірити правильність висновків.

"Секретні протоколи Януковича
Доля України була вирішена в «Богемському Гаю».

Треба бути дуже наївною людиною, щоб вірити, що долі світу залежать від подій на київському майдані. Від цих Незалежності крикунів не залежить навіть долі України. Усе було вирішено заздалегідь і не на майдані Незалежності, а в тиші розкішних кабінетів політиків і бізнес-офісах фінансових ділків. До доленосних рішень не були допущені навіть пихаті українські олігархи - Фірташ і ахметови.
Ну а хто ж вершителі доль країн і народів? Хто тримає руку на пульсі світової історії?

Ось, наприклад, Марк Мебіус, керуючий американським інвестиційним фондом Franklin Templeton. Мебіуса можна назвати головнокомандувачем на театрі військових дій.

Наша довідка:
Марк Мебіус - керуючий Templeton Strategic Emerging Markets Fund.
Ідеолог інвестицій у ринки. Його вважають одним з найбільш ризикованих інвесторів. Частка Росії в загальному портфелі фондів Templeton становить 8% - Efes, Амтел, Лукойл, АвтоВАЗ, Сбєрбанк, Волгателеком, Нутрітек.
Народився 17 серпня 1936 в Нью-Йорку, в сім'ї євреїв-емігрантів. У ранньому віці отримав хорошу домашню освіту.
Вступив до університету Бостона на факультет мистецтв, після отримання диплома бакалавра перейшов на факультет зв'язку і телекомунікацій, де отримав ступінь магістра. У 1964 р отримав ступінь доктора економічних і політичних наук в Massachusetts Institute of Technology. Навчався також в університетах Вісконсіна, Нью-Мексико і Кіото (Японія).
З 1964 р працював консультантом в American Institute for Research в Кореї та Таїланді, а потім в Monsanto Overseas Enterprises в Гонконзі. У 1970 р створив власну консалтингову фірму Mobius Inc. (Гонконг), де пропрацював більше десяти років. Паралельно він займався дослідженнями фондового ринку для гонконгської Monsanto Overseas Enterprises Company і для American Institute for Research в Кореї і Таїланді. З 1980 р - директор міжнародної брокерської компанії по роботі з цінними паперами Vickers da Costa (Гонконг, потім Тайвань). У 1983-1986 рр. - Був президентом першої і найбільшої тайванської компанії з управління активами International Investment Trust Company.

Його головна стратегія:
«Акції треба купувати, коли кров ллється на вулицях, навіть якщо це твоя власна кров».

Цю стратегію він повною мірою зміг реалізувати, керуючи з 1987 року інвестиційним фондом Templeton Emerging Markets Fund. Це був закритий фонд з активами в розмірі $ 100 млн. І, як зрозуміло з його назви, інвестувати ці кошти передбачалося на ринках, що розвиваються. З 1992 р Мебіус - керуючий директор Templeton Asset Management.
Як керуючий директор Templeton Asset Management Марк Мобіус більше 30 років пропрацював на ринках Азії та інших регіонів. Зараз керує 11 офісами Templeton ».

В даний час Марк Мебіус управляє коштами близько 2-3 трильйонів доларів.

Створений не так давно фонд Franklin Templeton також очолив Мебіус.

Власники фонду сер Темплтон і Джон Гелбрайт (великий економіст, між іншим), вельми літні люди, некороновані королі фінансового світу, в його здібностях не сумнівалися.
Компанії Темплтон і Гелбрайта довгі роки керували фінансами демократичного істеблішменту США (Гелбрайт був радником адміністрацій Рузвельта, Кеннеді, Ліндона Джонсона).
Близько шести відсотків акцій фонду належить династії Джонсонов, чільних членів зловісного «Богемського клубу», елітної тусовки демократів, які збираються регулярно в Каліфорнійській «Богемської Гаю» задля вироблення спільних стратегічних рішень. У «Богемської Гаю» здавна практикують старовинні ритуали «богемського обряду» (гомосексуалізм і жертвопринесення), за що такий затятий республіканець, як Річард Ніксон люто ненавидів і «Богемський клуб» та його членів.
Ім'я «Франклін» у назві фонду - данина поваги Бенджаменом Франкліну, одному з батьків-засновників Америки, відомому масону, і це означає, що фонд є найбільшим геополітичним проектом англосаксонської цивілізації і націлений на вирішення найнагальніших глобальних завдань, як спадкоємець стародавніх масонських організацій.
Якщо врахувати, що в числі акціонерів фонду найбільша в світі інвестиційна компанія BlackRock , інвестиційний «робот» американського уряду (компанія має статус радника і контрактора уряду США -Government Adviser and Contractor), який оперує приблизно 10 трильйонами доларів, то неважко здогадатися, що за діями Марка Мебіуса стоять інтереси всієї правлячої еліти Америки.
Не так давно, коли невелика Ірландія стояла на межі дефолту, Мебіус викупив її єврооблігації (облігації державної позики, деноміновані в іноземній валюті, тобто в євро. Вони ж - євробонди) на суму в 6,1 мільярдів євро, що на думку Financial Times заспокоїло фінансові ринки країни. Мебіуса порахували дурнем, але в кінцевому підсумку обійшлося без дефолту, ірландська економіка ожила, а Мебіус заробив на цій Следки величезні гроші.
Влітку минулого року Мебіус став скуповувати українські євробонди, причому, не приховуючи цього. Всього у його фонду виявилося на даний момент українських єврооблігацій на суму понад 6 мільярдів євро. Зрозуміло, що при вступі України до зони вільної евроторговлі це гігантські кошти моментально б згоріли. Значить, Мебіус знав, що угода з Євросоюзом Віктор Янукович не підпише ні за яких обставин.
Частка утримувача українських євробондів асоціація з Євросоюзом означає повний крах, оскільки призведе до колапсу української економіки і дефолту. Після відмови Януковича підписати угоду аналітичне агентство Блумберг відразу ж відзначило, що ризики для української економіки знизилися.
У деяких блогах з'являється інформація, що на Майдані кукловодствует видатний організатор кольорових революцій Марко Івкович. Швидше за все вони з Марком Мебіусом в частці. Один Марк - Івковіч - розбурхує і організовує натовп, щоб збити ціну українських євробондів, а інший Марк - Мебіус - їх скуповує, щоб наваритися після безславного згасання майданства.
Ставленик демократів Барак Обама вважається креатурою Ротшильдів. І його тактика вкрай суперечлива. Але в даному випадку було прийнято, як бачиться, спільне вирішення і Ротшильдів і їх старовинних суперників Рокфеллерів (з якими у російського керівництва укладений стратегічний союз), про те, що краще зберегти єдину Україну, ніж допустити її розпад, що буде однозначною і рішучою перемогою Росії. А в разі асоціацію з Євросоюзом наступний крах економіки і розвал незалежного держави були б неминучі.
Тому й був задіяний сценарій тривалого і поступово згасаючого майданного бунту, який дозволив американським «інвесторам» нажити чергові мільярди, які будуть пущені в загальне геополітичне справу. Крім того, поразка Майдану послабить Євросоюз що дуже навіть на руку Америці.
Тут варто згадати таємний візит до США на початку жовтня минулого року глави Мінфіну України Юрія Колобова і першого віце-прем'єра Сергія Арбузова, в ході якого вони зустрічалися з керівництвом фонду Franklin Templeton. Крім того, в жовтні і листопаді були загадкові зустрічі Віктора Януковича і Володимира Путіна, про хід яких ніхто нічого не знав і не знає досі.
Чи бере участь, і якщо так, то якою мірою і в якій якості Росія в цих секретних протоколах?
Бере участь, щонайменше як молодший партнер. Влітку минулого року на Міжнародному економічному форумі в Санкт-Петербурзі президент Росії Володимир Путін зустрівся з представниками найбільших міжнародних інвестиційних фондів, де було оголошено про створення консорціуму інвесторів, до якого поряд з Російським фондом прямих інвестицій увійдуть BlackRock, Franklin Templeton і Goldman Sachs. Сумарні активи трьох іноземних фондів становлять 5 трлн доларів.
Консорціум інвесторів має намір інвестувати в російські компанії з річною виручкою понад 500 млн дол., Які в найближчі 6-18 місяців планують розмістити свої акції на біржі ММВБ-РТС. Як повідомив глава РФПИ Кирило Дмитрієв, обсяг інвестицій в компанію може скласти близько 100 млн доларів з горизонтом інвестування один-два роки.
Виконавчий голова Templeton Марк Мобіус сказав, що участь великих інвесторів на етапі «пре-IPO» дозволить компаніям-емітентам збільшити капітал і підвищить їх корпоративне якість. Директор з міжнародних проектів BlackRock Девід Грем заявив, що ініціатива консорціуму відкриє для іноземних інвесторів привабливий і важливий сегмент російського ринку.
Ось і виходить, що зароблені на українській кризі мільярди американці вкладуть в прямі інвестиції в російську економіку. Цинічно? Вибачте, але таке життя. Одні мітингують, інші заробляють. Якби навесні минулого року «болотним» революціонером вдалося б перемогти в Москві, то Марк Мебіус заробив би мільярди на російському кризі і вклав би їх в українську економіку.
Член Богемського клубу, президент Колумбійського університету Ніколас Батлер якось сказав:
«Світ розділений на три класи людей: дуже маленька група людей, які робить справи, трохи більша група, яка спостерігає, як справи робляться, і більшість, яка ніколи не знає того, що відбувається».
Сподіваюся, мені вдалося хоч трохи відкрити завісу над таємничими подіями та інтригами навколо України і ввести наших читачів в коло обраних - тих, хто знає, що відбувається насправді.
Володимир Прохватілов,
Президент Фонду реальної політики ( Realpolitik ),
експерт Академії військових наук http://nvdaily.ru/info/18302.html

***

  • 21.05.15, 10:43

***

Знаєте, у чому полягає відмінність між президентом Порошенком і президентом Януковичем? – Янукович, будучи безграмотною людиною, намагався вся ж таки набирати на роботу в свою адміністрацію фахівців. А Порошенко набирає таких же ж невігласів, як і він сам. Ось, будь ласка, черговий шедевр з сайту президента України.

http://president.gov.ua/news/32854.html

У новині під заголовком «Петро Порошенко обговорив з Президентом Фінляндії позицію Євросоюзу щодо України» стверджується, що «Саулі Нійністьо запросив Петра Порошенка відвідати лінію Маннергейма у зручний для нього час».

Керівник президентської прес-служби Святослав Цеголко, який виставив оцю дур на загальне сміховисько, очевидно, не знає, що лінія Маннергейма знаходиться (точніше, знаходилася) на території Російської Федерації – у Ленінградській області, на півдорозі між Петербургом і Виборгом. До того ж, зараз там дивитись нема чого: після радянсько-фінської війни, у ході якої Карельський перешийок разом з розташованою на ньому лінією Маннергейма захопив СРСР, оборонні рубежі було зруйновано. А в експозиціях музеїв Москви та Санкт-Петербурга демонструються лише окремі частини фінських дотів.

P.S. Наступного дня після виходу цієї замітки в Адміністрації Президента схаменулись і вирішили виправити "лінію Маннергейма" на "музей Маннергейма". При цьому Святослав Цеголко не подумав, що Порошенко, можливо, дійсно, ідіот. Але президент Фінляндії - явно осудна людина й не став би запрошувати президента іншої держави, яка перебуває в стані фактичної війни, до себе в гості лише для того, щоби зазирнути в музей.

Тролінг ПП

ДІЯЛЬНІСЬ Порошенко за РІК !!!

1. АП снова обнесена забором
2. из ЦБ Украины украдено 14 тонн золота / следствия нет
3. виновные расстрела Небесной Сотни не найдены не осуждены
4. АТО = ни шагу вперёд / плюс потерянные территории
5. АТО = воровство и недоукомплектовка на всех уровнях
6. пограничной стены с РФ нет, деньги на строительство испарились
7. контроля за расходом межд. кредитов нет / яценюк: сайт дорогой
8. тарифы на коммунальные услуги = космические
9. из-за факта / п. № 8 вдвое снизилась помощь волонтёрам / ВСУ
10. менты авакова изымают автомобили ПС и ДУК за нерастаможку
11. не осуждена ни одна "собака" старой власти / ПР
12. беркутовцы все на свободе и на "короткой цепи", так для случая ...
13. ПП выделил для себя, на всякий случай 10 ДОЗОР-Б с пулемётами
14. кроме как в ГАИ реформ нет
15. в оккупированный Крым поступает вода и электричество
16. оккупир. Донбассу яценюк проплатил 1 млрд USD за газ и свет
17. Севастопольский морской завод ПП платит налоги РФ,
таким образом ПП признал присоединение Крыма ещё в 2014 ...
18. Медведчук = кум хуйла главный переговорщик по Донбассу
19. Заявление фирташа ПП не комментирует, и не будет это делать
20. Два котла, 6.540 жертв, Широкино ПП усиленно пытается здать,
т.е. демилитаризировать открывая дорогу на Мариуполь и Крым,
ну да, конфетки то опять прикрыли ... надо стараться для "бати" ...
21. Заявление о признании = римской конвенции = лежит на столе
у ПП уже более полугода, его нужно только подписать и отправить ...
22. законопроект об импичменте президента от 03.03. 2015
не принимается как закон, а нахрена ( ? ), ведь под АП стоят
10 ДОЗОР-Б с пулемётами и беркутовцы на готове ...