Стаття 24. Громадяни мають

Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Громадянське суспільство

Яке відношення підслідність чи порядок призначення так званого «антикорупційного прокурора» (мертвонароджена посада, створена виключно для розпилювання «громадськими активістами» кількох мільйонів доларів, виділених у якості гранту) мають до режиму перетинання туристами кордону? – Звісно, ніякого. Все це – лише димова завіса для приховування розкрадання коштів, які виділені іноземними грантодавцями на розвиток в Україні інститутів громадянського суспільства.

Наталія Влащенко якось написала дуже розумні рядки, які я навіть переклав собі на пам'ять:

«Активісти на Заході – це лікарі, вчені, студенти та ін., які у вільний від роботи (від роботи!!!) час займаються громадською діяльністю. А у нас це молоді здорові люди, які не дуже бажають опановувати ази будь-якої професії, але які давно зрозуміли: через демагогію та гранти можна досягнути вершин і побачити небо в діамантах, що зберігаються в двох заповідних будинках на Грушевського».

Я цілком розумію всіх цих «активістів», які годуються навколо ними ж здійнятого гармидеру – урешті-решт, якщо є можливість натоптати кишеню, то чому б нею не скористатись? Але я ніяк не можу зрозуміти тих, хто ведеться на їхню демагогію

Суфийская мудрость

Однажды спросили учителя о том, как можно распознать духовного человека. И учитель ответил: “Это не то, что он говорит, и не то, каким он кажется, а атмосфера, которая создаeтся в его присутствии. Вот что является свидетельством. Ибо никто не в состоянии создать атмосферу, не принадлежащую его духу.

Суфийская мудрость

"Україна – це дійсність

"Україна – це дійсність, яка вимагає у першу чергу людей праці. Людей, які щось уміють і щось докажуть. Людей зрілого політичного думання і людей конкретного практичного чину". 
(с) Улас Самчук

Кинематографист Валерий Балаян - інтервю

https://inforesist.org/kinematografist-valeriy-balayan-polozhite-memuaryi-mannergeyma-prezidentu-na-stol/