хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

«Аби отримати фінансування, потрібно давати результат» - головни

Головний тренер «Дніпрянки» МИХАЙЛО МИЛОСЛАВСЬКИЙ дав коментар сайту Федерації гандболу України про фінансування команди та її підготовку до другої частини сезону в Суперлізі.   

Про фінансування «Дніпрянки» 

Зараз боремося за бюджет клубу. За фінансуванням ми повністю міська команда. Поки ж спортивна програма Херсона на 2016 рік ще не прийнята. Її мають затверджувати на сесії міської ради 12 лютого. Зараз ходжу по депутатських комісіях, вірю, що рішення про наше фінансування буде прийнято. Наше завдання в чемпіонаті – як мінімум бронзова медаль. Аби отримати фінансування, нам потрібно постійно давати результат.  


«Дніпрянка» - володар бронзи української Суперліги сезону 2014/2015


Про хід підготовки під час паузи в чемпіонаті  

«Упродовж попередніх двох тижнів ми працювали над загальною фізичною підготовкою, тягали залізо, з понеділка ж починаємо ігрові тренування, а 29 та 30 січня проведемо в Херсоні два контрольні матчі з молодіжною збірною України. В складі у нас без змін. Дівчата тренуються та здають сесії. 

Про проміжні підсумки поточного сезону Суперліги 

В більшості матчів результат був закономірним для нас. Справді шкодувати можна про втрати очок в двох матчах: у першому турі, коли ми зіграли внічию з «Реалом» (20:20), а також у грудневому поєдинку проти «Карпат», коли за 8 секунд до кінця гри ми зрівняли рахунок, але за три секунди до фінальної сирени пропустили гол і програли зустріч (23:24). В останніх матчах року нас тягнула перша лінія та капітан Катерина Кандибей, натомість б’юча Дарина Сурган, яка також багато в чому визначає нашу гру, діяла нижче своїх можливостей.   

Турнірна таблиця Суперліги




Сергій ЦУКІЛО
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
0

Коментарі