хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Пранк. Портрет Путина в Лифте. Жители подъезда в шоке.

  • 07.02.20, 22:26
19

Коментарі

7110.02.20, 18:37Відповідь на 68 від Absender

Столиця.
Ті бронежилети були такими наче як їх не було, сама назва. Чи ви вважаєте, що для захисту життя достатньо назвати будь яку безрукавку бронежилетом?
))Помиляєтесь, навіть не піду осилювати за браком часу

    7210.02.20, 18:39Відповідь на 69 від Absender

    Мені б на думку не спало, звичайно, те знімати. Але, мабуть, то робилось не для глуму, а щоб показати як мають жити пенсіонери.
    Чому мене, українку, мають цікавити російські пенсіонери?
    У одного мого дяді теж була нормальна пенсія. Але ж це один з кількох. Більшість живе десь на дві тисячі. От скажіть, реально прожити? Ліки там, одяг, взуття?

      7310.02.20, 19:33Відповідь на 66 від сонный 4

      У тебя сегодня радость, суд присудил Порохоботке Зверобой, домашний арест, давай веселисьОленку знаю особисто. Вона взяла позивний Звіробій. А за "звєробой" могла би і в пику дати.

        7410.02.20, 19:38Відповідь на 71 від xMbIPEHOK

        Столиця.
        Ті бронежилети бу
        ))Помиляєтесь, навіть не піду осилювати за браком часу
        Там 5 мин видео! и можно не смотреть. просто звук.
        и броники не все гавняные! была партия каких то вот дауны зеленые и заквакали! но по факту армия из нулевой стала таки армией!! а теперь эти зеленые долбоебы не поддерживают даже волонтерок едущей с похорон своих женихов , когда те просят выключить в автобусе кацабский говносериал!!! "Мы вас туда не посылали"!!!! твари ! гниды!!! до слёз просто!! зеленые долбоёбы!!! а ведь эти волонтеры , солдаты за эту слизь свои жизни отдают!! Порох красаучег!! он реально исполнил предвыборный лозунг"Армія , мова, віра" . А сейчас это зеленоё чмо. пианист писюнами, даже ничего не обещало! но оно тупо топит страну!!

          7510.02.20, 19:39Відповідь на 73 від Міс Марпл

          У тебя сегодня радость, суд присудил Порохоботке Зверобой, домашний арест, давай веселисьОленку знаю особисто. Вона взяла позивний Звіробій. А за "звєробой" могла би і в пику дати.Она б дала в пыку и любой Марпл если б узнала шо она топит против Пороха или отстаивает зеленую соплю в президенты и головнокомандуючі!!!

            7610.02.20, 20:07Відповідь на 73 від Міс Марпл

            У тебя сегодня радость, суд присудил Порохоботке Зверобой, домашний арест, давай веселисьОленку знаю особисто. Вона взяла позивний Звіробій. А за "звєробой" могла би і в пику дати.Ш...а а чего это ты к нам Порохоботам примазываешся, ты её продала когда начала толкать Мокшанскую позицию, кто угодно только не порох, так что в пику она как раз тебе может дать, за твоё предательство Украины, я то свою страну не предавала как и Звіробій

              7710.02.20, 20:09Відповідь на 73 від Міс Марпл

              http://blog.i.ua/user/11731544/2317539/

                7810.02.20, 20:25Відповідь на 75 від Absender

                У тебя сегодня радость, суд присудил Порохоботке Зверобой, домашний арест, давай веселисьОленку знаю особисто. Вона взяла позивний Звіробій. А за "звєробой" могла би і в пику дати.Она б дала в пыку и любой Марпл если б узнала шо она топит против Пороха или отстаивает зеленую соплю в президенты и головнокомандуючі!!! "топити" на порохоботському сленгу "агітувати"?
                То де я агітувала когось за щось? Чи проти когось? Чи закликала якось голосувати? Давай лінк, бо будеш брехлом.

                  7910.02.20, 20:26Відповідь на 67 від сонный 4

                  я щось не розумію, хто з них професіонал? Той, хто свинарчуків тримає біля себе? чи той, хто іловайський котел допустив? чи, може, той, хто на війні заробляв? чи той, хто так вдало свого часу одружився, і завдяки цьому здобув освіту?
                  а хто піаніст з трьома класами освіти?
                  Вы только что прочитали, тезисы Российской пропаганды, кому ещё нужны доказательчтва, что Марпл Пророссийская б...ь
                  І це пише той, хто фінансує линири напряму.

                    8010.02.20, 20:28Відповідь на 76 від сонный 4

                    У тебя сегодня радость, суд присудил Порохоботке Зверобой, домашний арест, давай веселисьОленку знаю особисто. Вона взяла позивний Звіробій. А за "звєробой" могла би і в пику дати.Ш...а а чего это ты к нам Порохоботам примазываешся, ты её продала когда начала толкать Мокшанскую позицию, кто угодно только не порох, так что в пику она как раз тебе может дать, за твоё предательство Украины, я то свою страну не предавала как и Звіробій ти нє прєдавалА? то праві ті, хто пише, що ти - жінка?
                    Сонька, ти мене вбила треба звикнути, неочікувано.

                      Сторінки:
                      1
                      6
                      7
                      8
                      9
                      10
                      11
                      13
                      попередня
                      наступна