Виробників футболок пресує УБОЗ.

  • 06.09.11, 21:35
Про це повідомляє Watcher із посиланням на власника компанії Дениса Олейнікова.

ДИВІТЬСЯ цензорів-ФОТО: У продажу з'явилися футболки "Дякую жителям Донбасу за ...".


Сам він зараз знаходиться в Одесі, але терміново виїхав до Кіев.По його словами, у вівторок в офіс увірвалися представники УБОЗу.

Один із співробітників компанії встиг набрати Дениса і покласти телефон на стіл, так що йому вдалося почути, що відбувалося протягом перших десятків секунд.

"Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всі працівники повинні були залишитися в офісі, їм заборонили виходити в туалет, за водою, користуватися телефоном. Далі зв'язок зник", - пише видання.

;

Олейников також додав, що не розуміє, в чому проблема.Он зазначив, що його бізнес - це СПД і немає ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ.

За його словами, компанія працює цілком легально - випускає футболки з різними текстами і зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону і легально розмитнюються в Україну.

Разом з тим Олейников повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось з незнайомого телефону і натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з написом "Дякую жителям Донбасу ...".
Дивіться на правда: "Спасибі жителям Донбасу за Президента пі .... са", - скандування стадіону в Києві. ВІДЕО.

Олейников відповів, що футболки будуть і далі продавати, оскільки не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.

Як відомо, після того як в інтернеті з'явилося відео, на якому фанати "Динамо" скандують непристойний гасло "Спасибі жителям Донбасу за президента п *** са" одного з них викликали в міліцію.

Вища рада юстиції відкрла провадження по діях Кірєєва

  • 06.09.11, 21:04
Вища рада юстиції дасть свою оцінку дій судді Печерського районного суду Києва Родіона Кірєєва на судовому процесі проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Про це в інтерв'ю Главкому заявив глава ВРЮ Володимир Колесниченко.

За його словами, у ВРЮ надійшло близько 10 звернень від народних депутатів щодо дії судді Кірєєва. "Скаржаться на грубість судді, що не заявляє відвід. Крім того, ігнорує клопотання захисників, безпідставно видаляє депутатів, розглядає лише одну справу ...", - зазначив Колесніченко.

У той же час, за словами голови ВРЮ, коли кажуть, що суддя веде себе упереджено, він би міг відповісти, що до закінчення процесу ніяких оцінок ВРЮ давати не буде. "Але я зробив не так - відкрив виробництво, нехай перевіряють. Нехай суддя розуміє, що оцінка його дій йде. І якщо будуть порушення, які спричинять процедуру розгляд ВРЮ - звичайно будемо це робити", - запевнив Колесніченко.

"Зараз є доручення членам ВРЮ. Прийдуть терміни, коли вони повинні відзвітувати і представити свої матеріали", - зазначив він.

Глава ВРЮ вважає також правомочним заборона на пряму трансляцію суду над Тимошенко. "Дозвіл на пряму трансляцію - це помилка. Допит свідків не можливий при ситуації, коли це доступно для тих, хто ще може бути допитаний в суді. Оцінка доказів побудована на протиріччях в дачі свідчень. Приміром, у США навіть фотографувати на суді не можна. Це ж, напевно, для чогось зроблено ", - зазначив Колесніченко.

Як повідомлялося, сьогодні Тимошенко обізвала Кірєєва папугою, телепнем, катом і недоумком.

Віце-президент Єврокомісії пригрозила Україна проблемами через а

  • 05.09.11, 21:22
В ЄС поки згодні з тим, що переговори з Україною щодо Угоди про асоціацію повинні бути продовжені, але попереджають, що якщо ситуація зі справою Тимошенко не зміниться, процес ратифікації буде поставлений під питання.


Такий стан справ навколо Угоди про асоціацію і справи Юлії Тимошенко озвучили в понеділок у Брюсселі агентству «Інтерфакс-Україну» в офісі Верховного представника з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Європейської комісії Кетрін Ештон.



«Поки держави члени ЄС згодні з тим, що переговори щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС мають продовжуватися. Але вони також надзвичайно стурбовані справою Тимошенко і вже попередили, що якщо не буде змін у підході української влади, ратифікація угоди зіткнеться з проблемами », - заявив співрозмовник агентства, зазначивши, що така позиція також була чітко позначена в ході неформальної зустрічі міністрів закордонних справ, яка відбулася 3 вересня у Сопоті (Польща).


При цьому в офісі Ештон пояснили, що для того, щоб угода набула чинності після завершення переговорів, необхідно, щоб документ був ратифікований всіма державами-членами та Європейським парламентом.

Про Януковича.

  • 05.09.11, 21:08
Украина - страна всевозможности!
Убеждает нас в этом гарант,
В хамской наглости и беспардонности
Янукович имеет талант!

Безусловно, талантливый шлепер,
Воровская рука не дрожит,
Как старательный тракторный скрепер,
Все сгребает, что плохо лежит.

Все теперь в закромах Межигорья,
Все вокруг до последнего зуба,
Цепь златая и Кот с Лукоморьем,
Перешли во владения Дуба.

Мысли чьи-то бесхозно витали
В облаках, на страницах газет,
Януковича мыслями стали,
В золотой обмакнулись клозет.

Хорошо, что у нас все возможно,
И зачем себе жизнь усложнять,
Что понравилось, стырить несложно,
В худшем случае просто отнять!

Русіфікация всього СНД

  • 04.09.11, 17:49
Про це заявив президент РФ Дмитро Медведєв, виступаючи в суботу на саміті СНД у Душанбе, передає Інтерфакс.

"Ми будемо працювати в рамках СНД над поширенням знань російської мови, що жодною мірою не принижує значення національних мов, які відіграють важливу роль для кожного народу", - сказав він.

Медведєв нагадав, що російська мова залишається робочою мовою Співдружності і зберігає на пострадянському просторі свою роль як засіб міжнаціонального спілкування.

Він також заявив, що пам'ять про Велику Вітчизняну війну має назавжди залишитися фактором, що з'єднує пострадянські республіки, і темою, за якою "неприпустимі ніякі інші оцінки".

Медведєв також повідомив, що Росія наприкінці року візьме неформальний саміт СНД.

"Я буду дуже радий бачити всіх лідерів СНД в кінці поточного року в Москві на неформальному саміті, присвяченому 20-річчю організації. Найближчим часом офіційні запрошення будуть направлені дипломатичними каналами", - сказав він.

Я плакать од сщастья.

  • 04.09.11, 17:42
В той час як якісь футбольні хулігани невтомно знущаються над людиною, яка вирішила, що краще бути президентом України, ніж красти шапки, знайшлися ж і добрі люди!

Гадаю, немає в природі такого жорстокого серця, яке витримає й не защемить від співчуття до затурканої, нещасної людини, яку так безжалісно зневажають так звані вболівальники.

Ось аудіо-репортаж кореспондента донецькій газети "В натурє" (наводиться тут в друкованому вигляді, бо якійсь таваріщ у штатському дозволяє тільки те, в чому можна переконатися, що там немає провокацій проти однієї нещасної людини, на яку ні за що з"їлися праклятиє хахли):

"Я думаю, што ета била падстроєна на амєріканскіє дєньгі. Патстава адназначна! Я вєрю товаріщю Суркісу: на ввєрєнном єму участкє такоє может бить толька с савсєм чужова голаса.

Всігда атлічавшийся високай спартівнай і палітічєскай падгатовкай, калєктів ісправіл сваю ашипку. Партіі прєдложена новая, патріатічєская крічалка. Ну...ета... такая... самі панімаіті, таваріщі, пріходіца іщо учітивать сложнасть мамєнта. Паетаму, на язикє врага:

НЕ судим, НЕ підорас! Щасти з ним тобі, Донбас!

Дадім, таваріщі, новай крічалкай атпор хохлааміріканскім імпіріалістам! Да здраст... Да здраст...Да здрас...Да здрас...Да здрас... Драс...Драс...Драс...Пі...СТООООЙ!!!!! ВИКЛЮЧИ ету...мать...!!!!


Прашу спакойствія, таваріщі! Нібальшиє тєхнічєскіє ніпалаткі!

Таваріщі! Толька што паступіла тєлєфонограмма ат самаво таваріщя Иобачкина. Он рассмотрєл наше прєдложеніє і прінял крічалку в слєдующєй рєдакциі с замєчанієм о нідапустімасті прімінєнія антігасударствіннава язика. Слушайтє утвєрждьонную крічалку, таваріщі:

НЄ судім, НЄ підорас! Ето лідєр твой, Донбас!

Всє стоя аплодіруют мудрому рєішенію начяльніка. Овації продолжалісь вьо врємя, которое ваш коресплондент находілся на всєдонбасском політсходнякє."

Отака жалісна історія!

Но гдє-та са свєтлим канцом!



Тим часом

невгамовні українські вболівальники, які не відають жалю до нещасної беззахисної людини, висунули черговий політічєскі нєзрєлий варіант крічалкі. І знов - в обхід партіі і правітєльства!


НЄ судім, НЄ підорас! Чемодан, вокзал, Донбас!

Від Азарова втекло п'ять вчительок українського

  • 02.09.11, 21:55
Прем'єр Микола Азаров змінив вже п'ять учительок української мови.

Про це в інтерв'ю виданню expres.ua розповів відомий мовознавець, професор, академік Академії наук Вищої школи України Олександр Пономарів.

"Азаров або не хоче вивчити мову, або не може. Якщо вірно друге твердження, то така людина не здатна ні на що з-за своєї близькості. Речі, кажуть, що від нього вже п'ять учительок української мови пішли, не витримали ... " - Сказав професор.

Коментуючи особливості вимови Азарова, коли той говорить українською, Пономарів зазначив:

"Тут напрошуються дві версії: або Микола Янович відверто знущається над нами, або ж він, вибачте, просто тупий".

Цирком Пономарів назвав наказ Президента Віктора Януковича міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову вивчити державну мову.

"Через місяць він дійсно заговорив, але вистачило цього чиновника на дві-три мови. А тепер пан Могильов знову користується російською. Пересічна людина сприймає це так:" Ви хотіли - я довів, що можу. А тепер відчепіться ", - переконаний Пономарів.

Нагадаємо, рік тому Азаров повідомив, що бере уроки української мови.

У Львові відкрили пам'ятник козлу-міністру освіти

  • 01.09.11, 21:14
У Львові студенти влаштували відкриття-презентацію виготовленого власноруч пам'ятника козлу і почали збір підписів під вимогою його установки на весь період, поки Дмитро Табачник буде міністром освіти і науки, молоді та спорту України.

Фото: Фото прес-служби Відсіч
Табачника асоціюють з козлом

Бажаючі сфотографуватися з "міністром" вишикувалися в чергу і з готовністю підписувалися під зверненням. Також протягом двох тижнів скульптуру демонструватимуть у львівських вузів.

Як пояснили організатори акції, назвою та театралізованими прийомами вони намагалися показати, що запроваджена Табачником політика не пропонує ніяких реформ, зате веде до деградації української освіти і науки. Вони також відзначили, що з часу перебування Табачника на посаді ніяких дійсно реформаторських дій і навіть пропозицій суспільство не дочекалося.

"Зате міністерство за цей час" прославилося "наступом на права студентів і навчальних закладів, спробами комерціалізувати освіту, зменшити вимоги до претендентів на звання, істотним збільшенням корупції, сумнівними фінансовими оборудками, плагіаторськіми" подвигами "його керівників, кричущою некомпетентністю й елементарним невмінням організувати роботу , через що, наприклад, неповна забезпеченість підручниками школярів вже стає нормою ", - йдеться в повідомленні.
Вулицями козла водили. В Україні пройшли акції протесту проти міністра Табачника
"Все" реформи "звелися до закриття шкіл і викреслення з історії Україні цілих сторінок, що в ході розвитку інформаційних технологій є повною нісенітницею навіть з точки зору тих, хто хотів би повернути часи СРСР, коли партія вирішувала, що слід знати населенню, а що - ні ", - відзначають організатори акції.

Як повідомлялося, в Києві організатори привели під будівлю Адміністрації Президента живого козла, який символізує Табачника, який прийшов на прийом до Президента України Віктору Януковичу.

У Донецькій області закидали коктейлями Молотова будинку місцево

  • 31.08.11, 20:54
За неофіційною інформацією, обстрілу «коктейлем Молотова» піддалися особняки і офіси, що мають відношення до представників місцевої влади.

ДИВІТЬСЯ цензорів-ВІДЕО: Мешканці Донецька - регіоналам: Діти будуть вас ненавидіти і палити ваші автомобілі


Так, за словами джерела, невідомі намагалися спалити будинку колишнього мера міста Володимира Гірчак, генерального директора Часовярского вогнетривкого комбінату Костянтина Третьякова, власника міської дискотеки «Шарк» Олександра Сорокіна та генерального директора ТОВ «Часівоярський ремонтний завод» (виробництво мікроавтобусів на базі російських «Газелей» ) Олексія Плосухіна. Крім того, була зроблена спроба підпалити адміністративну будівлю Часовяроского вогнетривкого комбінату.

Факт спроби серійного підпалу житлових і адміністративних будівель підтвердив начальник Відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін. При цьому в міліції відмовилися надавати офіційну інформацію про власників будівель, які намагалися спалити.

«У період з 24 години до першої години ночі невідомі особи здійснили спроби підпалити три житлових будинки та адміністративну будівлю. Невідомі особи кинули пляшки з рідиною, яка займається », - розповів І. Дьомін. Начальник відділу повідомив, що жодна з будівель не постраждала, лише у дворі одного з них оплавився пластиковий контейнер.

За його словами, в даний час експерти встановлюють хімічний склад запальної суміші, що знаходилася в пляшках.

Правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до даних дій. «Розшукуються особи, які вчинили протиправні дії ... Вони будуть знайдені, не сумнівайтеся», - пообіцяв Ігор Дьомін, зазначивши, що факти серійних підпалів у практиці донецької міліції зустрічаються вкрай рідко.