хочу сюди!
 

Славушка

99 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

В Одесі вбили чемпіона України з регбі Олексія Зибало

  • 22.09.13, 17:06
Невідомі 5 разів вистрілили в О.Зибало , а потім "просто викинули бездиханне тіло на одній з вулиць міста, зникнувши на його ж машині".

 


Гравець команди "Кредо-1963", чемпіон України з регбі 2007 року Олексій Зибало був застрелений 20 вересня в Одесі.

Як повідомляється на сайті команди, невідомі 5 разів вистрілили в О.Зибало , а потім "просто викинули бездиханне тіло на одній з вулиць міста, зникнувши на його ж машині".

У О.Зибало залишилося троє маленьких дітей.

Через трагедію перенесено матч з регбі-7, який мав відбутися 22 вересня на спортивному комплексі Академії спорту в Одесі.

Труп чоловіка виявили перехожі вчора ввечері на вулиці Гастелло в Малиновському районі Одеси. Як передає кореспондент "Одеса. Коментарі", співробітники міліції та експерти,  які прибули на місце події, встановили, що на тілі загиблого є поранення. Як вдалося встановити в ході слідства, загиблий був таксистом.

Тим часом у міліції розглядають кілька версій мотивів злочину. Одна з них - чоловік міг стати випадковою жертвою " розборок". "Не виключено, що він став випадковою жертвою або свідком злочину", - цитує начальника облУВС Сергія Резнікова "Комсомольська правда в Україні".
6

Коментарі

122.09.13, 21:18

100% його убили таксисти або їх "криша" - мєнти. Отже це - глухар, що і видно з коментаря жовтої камсамольської правди.....( це ЖАХ, ринок вже давно поділений між рекетирами в погонах, видно чувак пресанув таксистів а ті "поплакалися" "сматрящім" а ті були з ПР і засунули заточку між лопаток....
А кому це не подобається - чємадан - вакзал - парашка....ой, пердон вєлікая і рассспрєхкрасссная Парашка

    223.09.13, 23:32Відповідь на 1 від заблокований

    спрут розпустив свої щупальця скрізь.

      324.09.13, 03:38Відповідь на 2 від Korsar-K

      спрут розпустив свої щупальця скрізь."Спасібо житєлям Донбаса!"