хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Мешканець Запоріжжя роздушив яйце на плечі Президента Польщі

  • 14.07.13, 16:51
 
 

 
 

Фото: fakty.ictv.ua 

У Луцьку після молебню за душі загиблих під час Волинскої трагедії мешканець Запоріжжі роздушив яйце на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського. Про це повідомили в прес-службі УМВС у Волинській області.

"Після богослужіння за душі загиблих під час Волинскої трагедії Президент Польщі Броніслав Коморовський вийшов поспілкуватися із людьми. До нього підійшов хлопчина і роздушив яйце у нього на плечі. Правоохоронці затримали порушника. З його слів йому 21 рік і приїхав із Запорізької області. Наразі хлопця повезли на освідування. Буде дана оцінка його діям і прийняте рішення", - повідомила Оксана Блищик, начальник сектору зв'язків із громадськістю УМВС у Волинській області.

Нагадаємо, політолог Кость Бондаренко на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що у Луцьку опісля молебню за душі загиблих під час Волинскої трагедії у Президента Польщі Броніслава Коморовського влучили яйцем.

"Інцидент стався приблизно о 13.40-13.45, коли глава Польщі вийшов з костелу та прямував замковою площею — повідомляє власкор В цей час із юрби юнак на вигляд 15-17 років влучив у Президента Польщі яйцем. Винуватця інциденту затримали миттєво. Наразі правоохоронці не коментують цієї події.

Зараз знайдуться ті, хто із цього юного дебіла (інші слова важко підібрати) будуть робити нового героя", — написав політолог.
7

Коментарі

114.07.13, 18:24

Хтось дупу рвав собі на головний сторінці, що Запоріжжя "полностью русский город"
Висновок: це провокація кацапів

    214.07.13, 19:24

    Схоже на ПОМСТУ-провокацію - за те, що поляки не пішли на провокацію нашої жд-Верховної зРади

      314.07.13, 21:49Відповідь на 1 від Lюмен

      Відчуваеться рука кремлядів.

        414.07.13, 21:49Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        так воно і є.