хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Київ зробив крок назад від підписання Угоди про асоціацію з ЕС.

  • 06.03.13, 22:46
 
 

 

Яцек Протасевич Фото: interia.pl

Віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич заявляє, що, позбавивши Сергія Власенка депутатського мандата, Київ зробив ще один крок назад від підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"У Власенка відібрали депутатський мандат, не дивлячись на заклики міжнародного співтовариства. Я боюся, що це ще один крок назад від підписання Угоди про асоціацію", - такий запис зробив віце-президент Європарламенту на своїй сторінці в Twitter.

Як повідомлялося, 6 березня Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції "Батьківщина" Сергія Власенка.

Таке рішення суд ухвалив у середу, задовольнивши позов голови Верховної Ради України Володимира Рибака про дострокове припинення депутатських повноважень Власенко.

Позов спікера парламенту в суді аргументувався суміщенням Власенко депутатських повноважень і адвокатською діяльністю. Він виступає захисником екс-прем'єра Юлії Тимошенко у кількох кримінальних справах.
13

Коментарі

анонім

16.03.13, 22:49

Кремлядська агетура своє діло робить.

    26.03.13, 23:01Відповідь на 1 від анонім

    Мацкалі зроблять все щоб Україна не потрапила в ЕС.

      Гість: заблокований

      36.03.13, 23:27

      Прикольно вийшло : Власенко вже не депутат і вже не адвокат (ліцензія ліквідована) Якось не продумали такий варіант розвитку подій...Чи мо жидка Сірожу так роззула його світська плядь, екс-дружина? Чи ще процес цього цирку тільки починається? Народ даунєцкій вимагає видовищ!

        47.03.13, 09:06

        старається янучара, не дарма на поклон до пуціна їздив.

          59.03.13, 13:50Відповідь на 3 від Гість: заблокований

          ось і перша ластівка,далі буде ще не те.