хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Виконавча служба не знайшла в Симоненка майна на 14 грн.

  • 27.02.13, 22:20
Виконавча служба не знайшла в лідера КПУ Петра Симоненка майна на суму 14,5 грн для стягнення судових витрат. Про це повідомили діти командира УПА Романа Шухевича, які в суді оскаржили слова лідера КПУ про отримання Шухевичем нагород з рук Гітлера.

Після того, як в 2007 році тодішній президент Віктор Ющенко підписав указ про відзначення 100–річного ювілею командира УПА Романа Шухевича, лідер Компартії Петро Симоненко з трибуни ВР заявив, що Україна не повинна вшановувати пам’ять людини, яка одержала з рук Гітлера два «Залізні хрести».

Діти Шухевича - Юрій та Марія,  подали позов до суду проти Петра Симоненко з вимогою спростувати цю заяву.

Печерський районний суд Києва ухвалив: «визнати інформацію, поширену на пленарному засіданні Верховної Ради Петром Симоненком про одержання Романом Шухевичем двох «Залізних хрестів» із рук Гітлера такою, що є недостовірною, принижує честь і гідність дітей Шухевича...» Окрім того, суд постановив зобов’язати першого секретаря КПУ на найближчому пленарному засіданні парламенту спростувати оприлюднену заяву та стягнути з Симоненка судові витрати в сумі 14 грн 50 коп.

Однак лідер КПУ досі з трибуни ВР своїх слів не спростував. «Одразу після першого рішення суду, який зобов’язав Симоненка спростувати свої слова, він сказав, що ніколи цього не зробить. Це було зрозуміло й так. Комуніст є комуніст. Їхня ідеологія завжди будувалася на брехні. І Симоненко цей факт лише підтверджує», — сказала  Марія Трильовська–Шухевич. 

Нещодавно позивачі отримали лист  від виконавчої служби  в якому вказано, що «...майна боржника, на яке можливо звернути стягнення, не виявлено». 

«Це вже просто смішно і безглуздо. Адже для стягнення цієї символічної суми достатньо подати виконавчий лист до Верховної Ради, й ті гроші вирахують із зарплати, як це роблять із присудженими аліментами. Вочевидь із Симоненком ніхто не хоче зв’язуватися. Але є ж рішення суду, і його потрібно виконувати» , — сказав Юрій Шухевич.

Син і дочка командира УПА подали чергову апеляцію на рішення виконавчої служби.
17

Коментарі

Гість: заблокований

127.02.13, 22:29

Я би того камуняку застрілив би , тоді б може всі вибачалися, і зробити, як на Кавказі - кровну помсту кацапам, яким цей ванючка і є!

    227.02.13, 23:12Відповідь на 1 від Гість: заблокований

      328.02.13, 00:01

      Цікаво, якою буде реакція на апеляцію проти виконавчої служби? На мій погляд явна злочинна змова або халатне відношення до своїх обов"язків

        428.02.13, 00:03Відповідь на 1 від Гість: заблокований

        Тоді б тобі дали довічне в"назіданіє всєм бєндєровцам " , а не 14, 5 гр

          Гість: заблокований

          528.02.13, 00:26Відповідь на 4 від Yuryar

          Тоді б тобі дали довічне в"назіданіє всєм бєндєровцам " , а не 14, 5 грА я б стріляв таємно, щоб не знайшли і замаскував би як самогубство, як у Кравченка - два контрольних в голову чи Мазурка ...і це виглядало б як самогубство

            Гість: заблокований

            628.02.13, 00:35Відповідь на 3 від severun38

            Цікаво, якою буде реакція на апеляцію проти виконавчої служби? На мій погляд явна злочинна змова або халатне відношення до своїх обов"язківНіякої реакції не буде! Все потоне в переписці між конторами і загубиться в кінцевому результаті На це і розраховано, системи правосуддя НЕ ІСНУЄ! Є система кривосуддя Повір, шо всі справи на місці продаються, і апеляційний суд продає а вищий спеціалізований майже не розглядає і просто не приймає до розгляду шукаючи формальні для цього причини так, як перевантажений справами через кривосуддя на місцях! Ось така реальність...правда бувають випадки, тобто виключення, але сам бачиш,як живуть судді, це не на зарплату...а на що? Напевне йшли, чи гуляли з собакою і часто тоді чомусь "знаходять пакунки з грошима"

              анонім

              728.02.13, 08:13

              Ото вже і продажні тварі! У ПеНіСа є зарплатня, до чого тут майно?

                828.02.13, 11:55

                блєск і ніщєта

                  928.02.13, 19:58Відповідь на 7 від анонім

                  Ото вже і продажні тварі! У ПеНіСа є зарплатня, до чого тут майно?пеніс своя людина у овоща.

                    1028.02.13, 19:59Відповідь на 8 від Fred Perry

                    на фоні хатинки за 5мл.баксів.