хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Свободівці" розтрощили в Охтирці пам'ятник Леніну.

  • 15.02.13, 23:12
15 лютого 2013 року близько 15:00 у місті Охтирка Сумської області місцеві "свободівці" разом із народним депутатом України Ігорем Мірошниченком демонтували пам'ятник "кату" української нації Володимиру Леніну.


Фото: svoboda.org.ua


Про це повідомила прес-служба партії "Свобода".

Пам'ятник комуністичному ідолу ще на початку 2000 року офіційно намагалися демонтувати згідно з Указом Президії Верховної Ради України від 30 серпня 1991 року "Про заборону діяльності Компартії України", але колишня районна партноменклатура всіма правдами й неправдами досі захищала свого кумира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні хтось зруйнував пам'ятник Леніну

"Усі цивілізовані держави колишнього соцтабору вже давно заборонили будь-які прояви комуністичної ідеології та символіки, що закріплено в законодавстві цих держав. На жаль, дехто й досі не може усвідомити всього жаху від злочинної діяльності комуністичного режиму в роки окупації України, ніяк не можуть розпрощатися з останніми згадками про ті лиховісні для нашої держави часи. Комуністична символіка і ідеологія не мають місця у європейській Україні, і якщо будь-який її прояв не може усунути влада – ми його усунемо власними силами. Наголошу: ми лише виконали закон про декомунізацію, а нам місцеві прислужники окупаційного режиму намагалися довести, що це, бачте, "елемент благоустрою...", – зазначив Ігор Мірошниченко.

Зараз він і націоналістичні активісти перебувають у райвідділку міліції і дають свідчення з цього приводу.
Джерело: Gazeta.ua
13

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

115.02.13, 23:49

Японцы в офисах выставляют чучела владельцев компаний, которых бьют служащие, чтобы снять стресс

    216.02.13, 02:26Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Японцы в офисах выставляют чучела владельцев компаний, которых бьют служащие, чтобы снять стрессЧучело зрадниць Майдану ,як і власниць- можна повісити.

      Гість: lyo Dnepr

      316.02.13, 08:34Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

      Японцы в офисах выставляют чучела владельцев компаний, которых бьют служащие, чтобы снять стрессЧучело зрадниць Майдану ,як і власниць- можна повісити.Я бы не чучело а саму эту задницу-Ющару повесил на майдане

        416.02.13, 11:40

        я вже Мірошниченка на Волинь запросив

          516.02.13, 12:04Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          Японцы в офисах выставляют чучела владельцев компаний, которых бьют служащие, чтобы снять стрессЧучело зрадниць Майдану ,як і власниць- можна повісити.Я бы не чучело а саму эту задницу-Ющару повесил на майдане Дурня.Кому вона треба?Парі-трійці гомосєків...-Давай краще Люліну!!!

            Гість: lyo Dnepr

            616.02.13, 12:33Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

            Ты уже сегодня можешь вдоволь мастурбировать, просматривая ролики из харьковской ЦКБ

              716.02.13, 13:01Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              Ты уже сегодня можешь вдоволь мастурбировать, просматривая ролики из харьковской ЦКБНєаааа Мені скажені не подобаються...