хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

В Одесі націоналісти маршем слави вшанували Героїв Крут.

  • 30.01.13, 00:10
Біля трьохсот патріотів пройшло 29 січня 2011 року, в пам’ять молодих українців – героїв Крут, від пам’ятника Тарасу Шевченка до головного корпусу Одеського національного Університету.

Про це повідомляє інформаційне агентство “Поряд з вами” з посиланням на прес-службу одеської “Свободи”.

Марш слави проходив під гаслом «Вони загинули, щоб ми жили».

Впродовж Маршу, українські націоналісти скандували: «Слава героям Крут!», «Пам’ятай про Крути!», «Слава Україні – Героям Слава!», «Україна понад усе!», «Степан Бандера – наш герой!», “Україні – волю, українцям – зброю”, “Україні – українську владу”. “Одесі – українську владу” та ніши.

Біля будинку з меморіальною дошкою, присвяченої видатним діячам Української Народної Республіки Івану та Юрію Липам учасники маршу зупинились, щоб покласти квіти та вшанувати хвилиною мовчання загиблого півтора роки тому побратима Максима Чайку і всі попередні покоління борців за волю України.

Після Маршу біля головного корпусу Одеського національного університету відбулось Віче на пам’ять загиблих.

Голова одеської обласної організації ВО «Свобода» Павло Кириленко зазначив: «29 січня 1918-го року – була перемога. Перемога добра над злом. Перемога українського духу над азіатським дикунством і небуттям. Ті відважні молоді хлопці приклад для нас. Вони – символ віри, жертовності в ім’я нашої правди – вічної і святої ідеї Нації. Їх звитяга має надихати нас на нові звершення і додавати сил в боротьбі за Велику Україну».


Капітан 2 рангу, колишній командир військового корабля Олександр Калініченко

До присутніх звернувся також і капітан 2 рангу, колишній командир військового корабля Олександр Калініченко:

- Пригадую, як 10 років тому на заходи присвячені Героям Крут в Одесі приходили здебільшого літні люди. Зараз же зібралась молодь, яка так само, наслідуючи приклад крутянців, готова захищати нашу Батьківщину. Це означає, що у нації є майбутнє. Знайте, доля держави у ваших руках. Я вірю в вас і надіюсь на вас.

Виступаючі були солідарні в тому, що подвиг юнаків під Крутами має надихати сучасне покоління українців на продовження боротьби за національну соціально справедливу державу.
ІА «Поряд з вами»

Ще фото і відео у Медіа-архіві-Дивитись тут.

Пропонуємо переглянути ще:
11

Коментарі

130.01.13, 07:11

    Гість: lyo Dnepr

    230.01.13, 07:41

    Капітан 2 рангу жінка?

      анонім

      330.01.13, 08:09

      Одеські націоналісти молодці. Тільки Павло Кириленко вже не голова -- він народний депутат і куратор Одеської і Миколаївської областей. .

        430.01.13, 12:21