хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Росія добре працює в ідеологічному плані через російське кіно.

  • 12.10.12, 21:49
За словами медіафахівця, у російських фільмах є певна ідеологічна лінія, натомість в Україні майже немає власних фільмів. Фото: forum.fraza.ua

Україна нічого не робить задля нормального функціонування гуманітарної сфери, зокрема в ідеологічно-виховному плані, й у цьому дуже програє сусідній Росії.

Так вважає головний редактор сайту MediaSapiens, заступниця директора Могилянської школи журналістики Діана Дуцик, про що вона сказала на прес-конференції.

"Що зробила Українська держава для того, щоб гуманітарне поле могло нормально функціонувати, – говорить вона. – Де зараз знімається українське кіно? Ми знаємо, що Росія дуже добре працює в ідеологічному плані через російське кіно. Всі ми дивимось російське кіно, російські серіали, дуже багато фільмів про війну, історичних стрічок. Безперечно, там є певна відповідна лінія. Що є з українського боку? Нема нічого. Що є з українського боку в сенсі літератури? Ну, можливо, окремі автори пишуть там і т. д., але підтримки українського видавця від держави дуже мало. І так можна говорити стосовно багатьох галузей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада нічого не робить, щоб протистояти інформаційним спецопераціям з-за кордону – експерт

Медіафахівець також розповіла про ще одну загрозу в інформаційному плані з боку РФ.

"Росія сьогодні, прикриваючись термінами національної безпеки, проштовхує на міжнародній арені певні документи, які можуть розв'язати руки таким режимам, не зовсім демократичним, для введення тотальної цензури, наприклад, в інтернеті або для обмеження свободи слова", – зазначила Діана Дуцик.
7

Коментарі

112.10.12, 22:45

цікаво, чого в нас нічого не знімають?

    213.10.12, 15:42Відповідь на 1 від _pavlentiyss_

    Тому що держава не виділяе на це кошти.

      313.10.12, 18:38Відповідь на 2 від Korsar-K

      Тому що держава не виділяе на це кошти.та ні, просто якась нАволочь заробляє на прокаті іноземних стрічок, кашляє відкат на гору й усі задоволені, а зазомбованим взагалі до д\/пи що йде по "тель-А-визору"

        414.10.12, 10:25

        дивитись рос продукцію та ТБ - себе не поважати

          514.10.12, 18:38Відповідь на 3 від _pavlentiyss_

          І це теж,а про зомбі я мовчу зовсім,а про те що весь Крим по спутнику тільки рашу і дивиться теж,іделогічна робота йде повним ходом.

            614.10.12, 18:39Відповідь на 4 від Fred Perry

            А це зомбонароду потрібно говорити.

              714.10.12, 19:28Відповідь на 5 від Korsar-K

              якби в рашці були у руля патріоти, то робили б щось з китайскою мирною інтервенціэю. а не чинили би розбрат. З відси на мою думку росіяни не володіють своєю державою (як і ми) і робиться все щоб ми перебили одне одного, а ВОНИ (сірі покидьки )візьмуть усе готове, як завжди робили....

                814.10.12, 20:19Відповідь на 7 від _pavlentiyss_

                а ВОНИ (сірі покидьки )візьмуть усе готове, як завжди робили....(жиди) це не секркт до цього ідуть,тільки світовий натиск на жидовню зможе зупинити цю інтервенцію,князь Київський Светослав колись зробив добру справу,нам потрібно іти цим шляхом.

                  916.10.12, 21:17Відповідь на 8 від Korsar-K

                  [citкнязь Київський Светослав колись зробив добру справу,нам потрібно іти цим шляхом. 100 відсотково але чомусь в нас надють перевагу шляху володимира

                    1016.10.12, 21:52Відповідь на 9 від _pavlentiyss_

                    Жидівня одурманила народ,а Володимир сам був полукровка,Малуша була жидівка.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна