Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Центральний сектор метаморфоз на 13 квітня 2024 року

#центральний_гармонія #центр_феншуй #центральна_зона #стихія_центрального #додати_вогонь #прибрати_метал #виснажує_сектор

Центральний сектор, гранично консервативний, любить стабільність і насторожено ставиться до метаморфоз.

Але є один безвідмовний прийом. Центральному сектору сподобаються зміни, які принесуть додаткову енергію, запаси та комфорт.

Головні елементи в центральному секторі, це земля та вогонь, вони мають переважати. А в меншості слід залишити елементи металу та дерева.

Таблиця елементів стихій https://фэн-шуй

Зміни в центральному секторі хороші, коли вони об'єднують, приносять гармонію, сили та бажання прагнути нових досягнень.

Центральний сектор (загальне значення), це гармонія, розподіл енергії, душевна рівновага, стабільність, об'єднання та створення спільних цілей.

Індивідуальне значення сектора можете дізнатися, написавши дату народження під статтею, якщо ви на моєму сайті, або в коментарях, якщо в соцмережі.

У складних ситуаціях, наприклад, у центральному секторі велика кількість елементів металу та дерева, які неможливо прибрати, також ставте питання. © Сергій Гіль https://фэн-шуй

#центральний_гармонія #центр_феншуй #центральна_зона #стихія_центрального #додати_вогонь #прибрати_метал #виснажує_сектор

0

Коментарі