хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Про голодомор.

  • 26.11.11, 12:04
Сьогодні вшановуються память жертв голодомору 1932-33 рр.Хоч портал і розважального плану,велике прохання до користувачів порталу хоча б сьогодні вшанувати ту трагедію,яка сталася 69 років тому і не писати всілякої нісенітниці.

Хоча зараз з'являються замітки,що голоду не було ,що начебто це фальсифікація.Україна у 1932 р.зібрала один з найбільших врожаїв.Це голодомор не був спричинений стихійними лихами,війною.Була спеціально проведена така маштабна по своїм маштабам операція по винищенню українського селянства.Були створені торгсіни(1931-36),які по суті обслуговували не іноземців,а радянських людей.Люди ,а особливо під час голодомору ,несли всі сімейні реліквії,такі як золоті та серебряні хрестики,ікони тощо до цих торгсінів.Звичайно голод в різних місцевостях відрізнявся,а особливо тяжко було тим населеним пунктам,які попадали у "чорні списки."Бували випадки і канібалізму,їли ,навіть,і дітей.Добре,що поки ще живі ,але їх дуже мало,свідків тієї трагедії ,яка сталася тоді.
Маю до Вас велике прохання.Хоч сьогодні вшанувати жертв тих трагічних подій.
P.S. Проблема в тому,що багато хто починає спекулювати на цій темі.Це технології маніпулятивні.Люди аби кричать на всі СМІ,що так турбуються про  голодомор,хоча зараз ,можливо, роблять подібне тому,що робила радянська влада.
Це особиста трагедія нашого народу.І ми ,будичи свідомими синами й дочками своєї Вітчизни,повинні винести урок з тієї трагедіі.Чому ми про голодомор,так як і про ветеранів згадуємо тільки напередодні пам'ятних дат,не тому що лицеміри,не тому що байдужі до всього людського?Ми власні забаганки ставимо іноді вище біди другої людини.А на чужій біді щастя не побудуєш.Тому й живемо так,що замість того,щоб прийти один одному на допомогу -готові з'їсти один одного.На цьому поки все.
5

Коментарі

126.11.11, 12:09

но без нисэнитныць не обойдёмся.))


суетимся потому что. И ещё потому, что нужно и о будущем думать.

    226.11.11, 12:13

    что я те страшного написал что ты комментарий удалил?

      326.11.11, 12:19

        426.11.11, 12:21Відповідь на 2 від Panya

        винищенню украинского селянства.....
        а чего не винищували?
        я подумал,что-то типа прикола,если нет,то можно в более развёрнутой форме писать,а то краткость- сестра таланта,но не настолько,что можно было трактовать неоднозначно.

          526.11.11, 12:25Відповідь на 4 від miryanin

          пусть будет так
          так почему не уничтожили селянство?

            626.11.11, 12:35Відповідь на 5 від Panya

            Ну на этот вопрос сложно ответить.хоть и был приказ отбирать всё.В некоторых районах было относительное послабление,и люди хоть как могли прожить.Ели всякие травы,вернее варили отвары,ели трупы животных.Некоторым выдавали мизерные пайки,на которых тоже хоть как-то можно прожить.

              726.11.11, 12:45Відповідь на 6 від miryanin

              я не отрицаю голодомор, я всего лишь обратил своё внимание на фразу "Була спеціально проведена така маштабна по своїм маштабам операція по винищенню українського селянства", истребляли и не истребили, 70 лет было чтоб истребить, но не истребили, так может и не было этого истребления? может это истребление - красное словцо? таки да

                826.11.11, 12:54Відповідь на 7 від Panya

                Таки нет.Просто куча инфы в интернете,плюс свидетели тех событий могут Вам подтвердить.Факт был сломать,а если не сломаются-то пусть помирают.Я не один источник информации по этому делу перерыл.Нас и сейчас истербляють.Но методы стали изощрённые,делается ставка больше на манипуляцию нашим сознанием.

                  926.11.11, 12:56Відповідь на 8 від miryanin

                  ну так чего же не сломали\уничтожили\? всё же было в рука власти

                    1026.11.11, 13:05Відповідь на 9 від Panya

                    Полностью уничтожить нельзя.Кто же кормить будет?И я знаю к чему Вы клоните.Уничтожить хотели тот дух украинского крестьянства,которое являлось в тот период носителем национальной культуры и духовности.Хотели растоптать,раздавить.Чтобы у людей и памяти не осталось о соих культурных и духовных началах.Даже потом немцы тоже не хотели уничтожать народ на оккупированной териториях,кто бы их кормил?Тоталитарной власти не надо свободные люди,надо покорные рабы ,которые безоговорочно исполняли все её прихоти.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна