Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Несправедливість

  • 22.10.13, 20:59

В школе Лос-Аламос, где потом сделали атомную бомбу и не могли дождаться, чтобы сбросить ее на Желтую Жемчужину, на бревнах и камнях сидят мальчишки, что-то едят. Поток на краю склона. Учителем был южанин, смахивающий на политика. У костра он рассказывал нам истории, извлеченные из расистского помойного ведра коварного Сакса Ромера: на Востоке - зло, на Западе - добро.

Неожиданно рядом появляется барсук - не знаю, зачем он пришел – просто веселый, дружелюбный и неискушенный; так ацтеки приносили фрукты испанцам, а те отрубали ацтекам руки. Тут наставник бежит за своей переметной сумой, вытаскивает кольт сорок пятого калибра, начинает палить в барсука и ни разу не может попасть в него с шести футов. Наконец он подносит пистолет на три дюйма к барсуку и стреляет. Барсук катится по склону в воду. Я вижу его, раненого, его печальную сморщенную мордочку, он катится по склону, истекая кровью, умирая.

 - Когда видишь зверя, его надо убить, верно? Он ведь мог укусить какого-нибудь из мальчиков.

Барсук просто хотел поиграть, а его пристрелили из 45-го калибра. Соприкоснись с этим. Почувствуй себя рядом с этим. Ощути это. И спроси себя, чья жизнь дороже? Барсука или этого злобного белого мерзавца?

Как говорит Брайан Гайсин: «Человек - скверное животное!».

Уильям Берроуз. «Кот внутри»

 

Если бы каждый имел право на одно законное убийство. Вы только представьте, насколько аккуратнее стали бы люди друг с другом.

Невідомий автор

 

Уже досить давно, коли мені було років, мабуть, п’ять, уся країна, включаючи моїх рідних, прилипла до телеекранів, споглядаючи Санта-Барбару. Тоді в серіалі мелькала одна негативна героїня, досить гидка і злопакосна. За сюжетом її убив хтось невідомий. Підозра впала на одного з головних героїв, якого одразу ж заточили за ґрати.

Слідчі розбірки затягнулись на довгі серії. Не знаю, чим усе скінчилось, та і не в цьому суть. Тоді мене, малого і асоціального, пам’ятаю, дуже здивувало, за що головного героя посадили – невже за вбивство тої тітки, хай би він і скоїв його насправді? Вона ж тільки шкодила усім і отруювала життя!

Дивно, але з плином часу моє здивування так остаточно і не минуло. Чому люди можуть ламати життя інших людей, убивати котів, борсуків і т. д., а завалити якогось обмудка, яким би мерзенним він не був – тяжкий злочин?

Клятий гуманізм…

P.S. Я не виключаю, що у випадку легальних відстрілів homo неsapiens чи щось на зразок того, і сам би заслужено став мішенню. Що ж, то так мені і треба.

3

Коментарі

123.10.13, 08:46

По принципу: "Я вегетаріанець не тому, що я люблю тварин, а тому, що я ненавиджу рослини".

    анонім

    22.11.13, 21:15

    А я завжди кажу, що перестану бути вегетаріанцем, коли дозволять їсти людятину.

      36.11.13, 21:04Відповідь на 2 від анонім

      Ну не знаю навіть... Істот, які жеруть стільки нечисті, курять і бухають, і їсти не особливо-то хочеться. Мабуть, практичніше пустити на мило