хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Дні масової істерії

  • 13.05.13, 18:19

Коли я приїздив до Кривого Рогу іще всередині квітня, задовго до Великодня, вулиці міста уже там і сям були спотворені точками продажу погребальних вінків і квітів. Зайве казати, що позавчора та вчора вінки були усюди – у всіх квіткових магазинах та стихійних точках, зустрічав я їх у місцях продажу текстильних виробів і навіть на вході у один кінотеатр.

Я не шукав їх спеціально, вони самі так уміло розставлені на кожному кроці. Усе місто перетворилось на траурно-клоунський мурашник.

Ну і сам день X – довжелезні черги з тими ж таки вінками на зупинках, забиті до відмови автобуси, вереск малих дітей, присутність яких на подібних заходах украй важко пояснити. Як і важко пояснити дії тих, хто масово жере і напивається на кладовищах. Православ’ям це не схвалюється, для атеїстів теж, здається, не зовсім логічно. Ви з якої секти чи просто такі голодні?

А рік тому на ті ж самі «проводки» я залишився у Сімферополі і від нічого робити вирішив проїхатись містом, при цьому заздалегідь морально підготувавшись до давки у транспорті. На моє здивування, маршрутки ходили напівпусті, і за всю дорогу я побачив одну тільки бабу з вінком. Як вам це вдається?

2

Останні статті

Коментарі

113.05.13, 18:29

Симферополь-татарская вотчина! от нехристи!
еслишо, я шутейно

    213.05.13, 18:58Відповідь на 1 від Мари_НКа

    Та вони живуть в основному в мікрорайонах і резерваціях на окраїні. В центрі більшість - москалі.

      314.05.13, 20:59

      Ліцемірство в усій красі. Все робиться для того щоб було "Не гірше, чим у людей" або "А що люди скажуть?"