хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Я люблю Нікополь

  • 17.09.12, 19:49

Так склалося, що вже більше півроку мені доводиться здійснювати регулярні переїзди із Сімферополя у Кривий Ріг і назад. За цей час я відмотав уже хтозна-скільки разів туди-сюди і, можна сказати, знаю особливості цього напрямку напам’ять. І дещо хотілось би виділити особливо.

І мова пройде навіть не про педантичність калічної Укрзалізниці (поїзд, котрий 9 із 10 разів запізнюється в Сімферополь у кращому випадку хвилин на 20 – тема для окремого висеру). А поговорити мені хочеться про місто Нікополь, а саме про його чудових мешканців.

Отже, поїзд із Кривого Рогу заходить у Нікополь десь о пів на одинадцяту ночі. У цей час в вагонах уже вимкнене основне світло, і більшість обивателів мирно куняють. Але тут раптом відчиняються двері, у вагон ввалюється стадо гунів з криками, торбами і шумом. Про чуткий сон можна забути як мінімум хвилин на 15 – за цей час потенційні пацієнти психлікарень широкого профілю вкладають свої монатки, триндять та стеляться. У запущених випадках вони ще потім деякий час обдзвонюють своїх знайомих та родичів на декілька колін і дудлять чай, торохтячи ложками і голосно сьорбаючи.

Можна, звісно, сказати, що бидло живе усюди, але на всіх інших великих зупинках (Запоріжжя, Джанкой, Мелітополь) чомусь мене не будить чийсь галас, а якщо я сам не сплю, то чую, що прибульці, на диво, пересуваються тихо і говорять пошепки.

Подвійний джек-пот чекає на вас на зворотньому маршруті, який пролягає із Сімферополя в Київ через Кривий Ріг. Спочатку одна порція Нікопольців Звичайних гучно вивалиться з вагону десь о третій ночі, а їм на зміну тут же зайде друга, зайнявши опустілі місця. Просто-таки два в одному.

Якби моя воля, я б узагалі скасував цю зупинку. Ходіть до Криму пішки, тварюки. Доки не навчитесь поважати інших.

4

Коментарі

117.09.12, 19:54

    217.09.12, 20:07

    Крик души, ей-богу Крепитесь!

      317.09.12, 20:08Відповідь на 2 від Garmyder

      Накипіло Думаю, нормальний народ там є, але щось мені на нього не щастить...

        417.09.12, 20:11Відповідь на 3 від visnyk

        Накипіло Думаю, нормальний народ там є, але щось мені на нього не щастить...Самому приходилось мотаться по командировкам, так что имею представление о предмете Да, конечно же плюс за креативность

          517.09.12, 20:14

          Якби моя воля, я б узагалі скасував цю зупинку. Ходіть до Криму пішки,тварюки. Доки не навчитесь поважати інших.не маю нічого проти Нікополя - ніколи не проїзджала через - але відчувається, що таки допекли вони вам)

            Гість: Fорtуна

            617.09.12, 20:37

            Вы наверное по России не путешествовали на поезде
            Задорнов был прав...*ХРУСТАААААЛЬ....* в любое время дня и ночи.
            А Никополь замечательный городок...и жила там, и бываю часто)))

              717.09.12, 23:54

              Електричка Львів-Лавочне ото))))) слів нема....