Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

friend_s

попередня
наступна

“Ми пишаємося службою в радіотехнічних військах”

  • 02.12.10, 12:36

Саме під такою назвою у Повітряних Силах Збройних Сил України проводився фотоконкурс, що присвячувався Дню радіотехнічних військ. Конкурс проводився у два етапи. Учасники конкурсу – це військовослужбовці та члени їхніх сімей військових частин радіотехнічних військ. На першому етапі, що тривав до 22 листопада, конкурсанти повинні були направити виконані роботи до управління з виховної та соціально-психологічної роботи Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, де компетентне журі мало визначити кращих у номінаціях: “Міцна родина”; “Природа краю, в якому ми служимо”; “Повсякденна діяльність військової частини”.

Завершальний етап фотоконкурсу проводився напередодні свята – Дня радіотехнічних військ. Журі, до складу якого увійшли не лише представники Командування Повітряних Сил, а й мистецтвознавці, відібрали найкращі роботи й визначили переможців.

За підсумками фотоконкурсу у номінації “Міцна родина” перше місце посіла фоторобота заступника командира батальйону з виховної роботи майора Олексіяі Дзюбіна, друге місце – фотографія заступника командира батальйону з виховної роботи майора Віктора Сосюри, третє місце дісталося начальнику клубу старшому лейтенанту Олександру Скудному.

У номінації “Природа краю, в якому ми служимо” переможцями стали: перше місце – фото начальника фізичної підготовки і спорту майора Любомира Давидчака, друге – заступника командира з виховної роботи майор Олексія Ольїна, третє – заступника командира роти з виховної роботи капітана Віктора Лахняка.

Номінація “Повсякденна діяльність військової частини” виявилась найбільш складним випробуванням для членів журі. Саме в цій номінації були представлені роботи, що змальовували різні аспекти життєдіяльності частини, починаючи з обслуговування техніки та закінчуючи несенням служби на бойовому чергуванні. Після численних дискусій і обговорень журі все таки вдалося визначити кращих з кращих. Відтак, перше місце дісталося фотороботі заступника командира батальйону з виховної роботи капітана Любомира Поп’яка, друге – заступника командира батальйону з виховної роботи майора Геннадія Овчиннікова, третє – заступника командира батальйону майора Олега Житомирського.

Варто зазначити, що переможці в усіх номінаціях нагороджені грамотами Командувача Повітряних Сил ЗС України, а їхні роботи до Дня Збройних Сил України будуть розміщенні у 60-му Будинку офіцерів.

Сергій Фурдик.

Фото учасників конкурсу.

0

Коментарі