хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Про питання життя і смерті

На телебаченні, та й всієї кіноіндустрії це стосується, з таким завзяттям крутять фільми про те як вбити людину( я маю на увазі різного роду бойовики, детективи ), причому стараються прказати все з максимальним реалізмом. І в цей же час скромненько замовчують процес створення ( думаю, здогадались про що я podmig  ). 

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

Гість: kristin@*

117.09.12, 10:22

помню с детства жуткий рассказ про нищего индейца, кот. ценой своих мук при съёмке "правдивого" фильма, хотел наладить благосостояние своей семьи
только читать не умел

    анонім

    217.09.12, 20:56

    я для себе питання, як побороти на ТБ те, що мене дратує і не подобається, вирішила радікальним способом - збавилась від телевізора і дивлюсь в інеті тільки те, що хочу сама, а не те, що нав'язують. Зберігла купу часу і нервів! Спробуйте!

      317.09.12, 21:07Відповідь на 2 від анонім

      Мою увагу притягла загальна тенденція. Не тільки на ТБ, воно лиш спровокувало написати. Зараз у вільному прокаті куча фільмів де з виразною детальністю показують, чи детально розказують як можна вбити людину. Проте така ж детальність в стосунках кохання клеймиться як порнографія і скромненько зневажається.
      Студентом дивився досить гарні еротичні фільми, сміливо оцінював їх, з мене ще жартували: "естет". Чомусь зараз нічого подібного не зустрічав, в сенсі нових фільмів такого плану. Кругом все просякається насиллям.

        анонім

        417.09.12, 21:34Відповідь на 3 від ДикийБезобраз

        Світ такий, яким ми його бачимо. Мабуть, як і стакан))

          517.09.12, 21:52Відповідь на 4 від анонім

          В даному випадку ця теза не проходить, оскільки нам не дають можливості вибирати. В цій сфері вже давно моду стали нав'язувати.
          Власне кажучи, для мене не новина, що першість отримало насилля. Ще більш як десять років тому я це передбачив. Мене тривожить те, що людей стиха готують до чогось дивного "якщо це мало статись, то воно станеться" так, щоб не замислювались: хто вирішив, що так мало статись. Якщо ще недавно в історіях крутили подіями як хотіли, то вже в сучасних фільмах та й у сіквелах давніших, звучить тема невідворотності.

            анонім

            617.09.12, 22:01Відповідь на 5 від ДикийБезобраз

            Ваші пропозиціі?

              718.09.12, 10:06Відповідь на 6 від анонім

              Біс його знає... Всіх не спасеш, більшість піде стадом туди, куди вкажуть. Зрячі ж побачать самі куди йти.
              Як варіант - називати речі своїми іменами - перестати вихваляти нові роботи по пам'яті старих.