Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Культ шлюбу, страх самотності та спотворення стосунків

  • 16.08.23, 16:00



7

Коментарі

анонім

118.08.23, 00:11

Всі романи, фільми про стосунки створенні таким чином, що розповідають як же довго і з перепонами чоловік і жінка йдуть один до одного, створюють стосунки, любов, яка повинна дати іскру між ними і врешті-решт заграти усіма яскравими фарбами. Навіть серіали створюють на цій темі. А ось коли вже нарешті одружилися. Все. Серіал закінчився. Дивиться інший ))

    анонім

    218.08.23, 00:17

    Я теж почала вивчати усьо то... По айті. В нас схожі інтереси.
    А потім все у час вперлося. І я вирішила не перевантажуватися і займатися перш за все здоров'ям і сім'єю. А якщо усьо уто айті моє - то потім само повернеться до мене, якщо ні - життя не вистачить щоб усі мої хоббі опанувати, відпущу.

      318.08.23, 20:55Відповідь на 2 від анонім

      Нещодавно цікавився інформацією про американського пілота Чарлза Линдберга (Charles Lindbergh). Власне, звернув увагу на його дружину Енн Линдберг (Anne Morrow Lindbergh). Вона мала шестеро! дітей. І, разом з тим, письменниця та льотчиця, що виконувала дослідницькі польоти.

        419.08.23, 10:18

        Не помічав ще щасливих феміністок

          анонім

          520.08.23, 19:12Відповідь на 3 від les paul

          Нещодавно цікавився інформацією про американського пілота Чарлза Линдберга (Charles Lindbergh). Власне, звернув увагу на його дружину Енн Линдберг (Anne Morrow Lindbergh). Вона мала шестеро! дітей. І, разом з тим, письменниця та льотчиця, що виконувала дослідницькі польоти.Отже, я - нікчема

            анонім

            620.08.23, 19:17Відповідь на 4 від NoTaRь

            Не помічав ще щасливих феміністокА як називаються ті що захищають права чоловіків? Віризм? Vir (латинська) чоловік

              720.08.23, 20:01

              Я чекала до 27 і це при тому, що в мене у юності було божевільне кохання, але навіть тоді цнотою не поступилася. Що такого складного у приготуванні їжі ? Було б з чого готувати. До того ж і чоловік має щось готувати, як сюрприз, чоловіки найкращі кухарі!. Обрала ти, звісно щось безхребетне, щасти тобі у майбутньому. У шлюб вступати треба лише за отим божевільним коханням, після особисто я проти шлюбу. Я зі своїм "немужем" вже стількі років разом, що його друзі поженилися і порозходилися декілька разів.

                820.08.23, 20:08Відповідь на 4 від NoTaRь

                Щастя не залежить від цього зовсім. Але чоловіку дійсно важко опікуватися жінкою, яка платить за себе, увесь час спілкується із подібними особами, не є цнотливою, примушує голодувати і добре знається на самозахисті....від нього! Впертість і скандали теж не прикрашають стосунки.

                  920.08.23, 20:15

                  Краще було б -"і підійшов черевичок доньці мачухи, поїхала вона до палацу, де принц дотримав слова, пестив і годив нареченій, а Золушку заїздили б мачуха з другою донькою, провела вона усе життя на золі, тяжка праця довела до хвороб, та й повісилась вона, щоб не страждати." ?

                    1020.08.23, 20:45Відповідь на 8 від Vivyenn

                    Фемінізм серйозно девальвувався останнім часом. Зате став дуже агресивним. Бачити якесь вселенське зло, попрання твоїх прав, у тому що хтось з родичів за столом спитав "коли заміж вийдеш ?"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна