хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Заповідник "Бузький Гард" під загрозою!

  • 22.04.17, 13:17
ЕНЕРГЕТИКИ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗНИЩИТИ 26 ГА НАЦІОНАЛЬНО ПРИРОДНОГО ПАРКУ НА МИКОЛАЇВЩИНІ 

Увага всієї країни прикута до "Бузького Гарду", одне з семи Природних чудес України. Так посилаючись на рішення кабінету міністрів, Енергоатом збирається підвищити рівень води в Олександрівському водосховищі на 5 метрів, що призведе до знищення природно-історичного ландшафту 18 століття Гардового острову, при цьому загинуть 29 видів червонокнижних тварин та 26 видів рідкісних рослин. 

Днями енергетики проводили громадські обговорення в с.Богданівка, цинічні заяви атомників, про те що завдяки ним зберігаються ціни на електроенергію обурили населення, окрім цього через підняття рівня води для охолоджування, яку Електростанція вночі закачує у штучний ставок, а в день зкидує назад, це вода яку люди споживають! Через діяльність енергетиків люди вже лишились без риби, майже лишились прісної води та скоро залишаться без землі, і зоні ризику дуже великий рівень онкозахворюваності, що замовчується і офіційній статистиці. 

Все менше стає запасу прісної води, а енергетики пропонують нам використовувати її в технічних цілях, щоб підвищити рівень навантаженню підтримку вони знайшли в кабінету міністрів, які всупереч тому що це пам'ятка національного значення, яку держава повинна охороняти! 

Вченні та громадськість наполягають на винесенні цього питання на державний рівень, а не місцевий та вирішувати на рівні верховної ради! 

Нагадаємо що в лютому місяці, за ініціативою Національного Корпусу, було проведено круглий стіл "Серце Миколаївщини б'ється тут", на якому було проголошено про створення робочої групи, до якої увійшли громадські активісти, наукові співробітники, спілки екологів, істориків, керівництво НП "Бузький Гард" та Національний Екоцентр та інщі. 

Матеріал Національного Корпусу


1

Коментарі