хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Партія регіонів на Житомирщині провела фестиваль для наркоманів?

  • 04.09.12, 19:51
В самом начале прошу прошения если этот материал уже был выложен на ленте.
Так вот, попалась на глаза статья которая мягко говоря шокировала меня. Может быть это и "утка" решайте сами, но не хотелось бы подозревать в этом такое авторитетное издание как "Украинская правда".  Хотя в свете последних дней у регионалов "крыша едет" основательно! Их действия не поддаются никакой логике, они потеряли страх и считают что их действия будут безнаказанны.


Колектив авіаційно-спортивного центру на Житомирщині заявляє про незаконне проведення Партією Регіонів у ніч з 23 на 24 серпня фестивалю важких наркотиків "Угар Ангара".

Про це йдеться в заяві колективу.

"Організатори цього заходу за підтримки співробітників міліції без нашого відома завезли на аеродром кілька сотень наркоманів та влаштували шабаш, який супроводжувався масовим публічним вживанням наркотиків і актами вандалізму", - йдеться в заяві представників спортцентру.

За словами колективу, "ця антисоціальна акція була влаштована на підтримку кандидата в народні депутати по виборчому округу №62 Рижука С.М., який є головою Житомирської обласної державної адміністрації".


Учасники фестивалю 

"...обласна й міська влада та місцевий осередок Партії Регіонів, які ані копійки не виділили для підтримки парашутного спорту, знайшли гроші для проведення фестивалю наркоманів.

Причому – на місці, що було підготовлено спортсменами власним коштом для проведення чемпіонату з парашутного багатоборства", - йдеться в заяві.

За словами колективу, всю ніч на аеродромі тривав продаж наркотиків і спиртних напоїв під прапорами Партії Регіонів, виборці Рижука у стані наркотичного сп’яніння колективно відправляли природні потреби на тренажерах навчально-тренувальної бази, крушили авіаційну техніку.

"Внаслідок погрому, вчиненого на аеродромі, навчально-тренувальна база наразі перебуває в непридатному стані через велику кількість екскрементів, пошкоджено кафе, потрощені два літаки Ан-2", - йдеться в заяві.

Крім того, за словами колективу, організатори "нарко-фестивалю 23 серпня 2012 року завезли потужне освітлювальне та звукопідсилювальне устаткування, підключились до нашого енергорозподільчого щита й всю ніч споживали електроенергію за рахунок Авіаспортцентру ім. В.Закорецької, який є громадською організацією й існує виключно на особисті кошти спортсменів-парашутистів".

У зв’язку з цим, був направлений лист до Житомирської обласної організації Партії Регіонів з вимогою прибрати з аеродрому продукти своєї діяльності та відшкодувати завдані збитки.

"Відповіді ми не одержали, через що будемо звертатись до суду, а також до Центральної виборчої комісії з вимогою зняти з реєстрації кандидата в народні депутати Рижука С.М., який, користуючись своїми адміністративними повноваженнями, займається пропагандою наркоманії, проводить антисоціальні заходи, примушує спортсменів-парашутистів оплачувати витрати на свою передвиборну кампанію", - йдеться в заяві.

Фото Олександр Корнійчук, Геометрія

Українська правда

http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/4/6972041/

12

Коментарі

14.09.12, 21:01

Дурні дурнів веселять та ще не довго ім скакать та всім отпетим мошенникам бо вже скоро БОГ цю всю КУМедію буде навіки вічні припинять ЩАСЛИВО http://blog.i.ua/user/4400999/4 вересня 1985 року БОГОМ прокляті КГБіси та КПССи замучили в ІМПЕРСОВІТСЬКИХ ТАБОРАХ на смерть ГЕРОЯ Украіни і геніального ПОЕТА Василя СТУСА до засуду якого причетний МЕДВЕДЧУК та інша ПРиБЮТсволота )))) Памятаймо +НЕ зрадьмо ! СТУС написав як заповіт ...МИ ЩЕ ПОВЕРНЕМОСЬ .....АЛЕ НЕ МЕРТВІ ..А НЕПЕРЕМОЖНІ І БЕЗМЕРТНІ .....Слава ВЕЛИКОМУ Герою і всім хто загинув так як він або мріє вмерти в священнім проти комуносатанистів бою ....Готуймося й гуртуймося ..бо вже скоро БІЙ явно буде з безбожною МОСКОВСЬКОЮ ПУТІНкитайжидоМАСОН ОРДОЮ ! Слава УКРАІНІ

    24.09.12, 21:02

    Ну с ПР и с её членами всё понятно,не понятен только их рейтинг.

      34.09.12, 21:28

      сам шокований.

        Гість: lyo Dnepr

        44.09.12, 21:48Відповідь на 2 від инеподерётесь

        Ну с ПР и с её членами всё понятно,не понятен только их рейтинг.Ясно, что рейтинг нулевой, только по телевизору и вообще вслух это произносить запрещено

          54.09.12, 22:01Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          Ну с ПР и с её членами всё понятно,не понятен только их рейтинг.Ясно, что рейтинг нулевой, только по телевизору и вообще вслух это произносить запрещеноДа не совсем он нулевой,хотя явно преувеличенный.

            Гість: lyo Dnepr

            64.09.12, 22:04Відповідь на 5 від инеподерётесь

            а вы знакомы хотя ьы с одним человеком, который хочет за них проголосовать

              74.09.12, 22:18Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              а вы знакомы хотя ьы с одним человеком, который хочет за них проголосоватьесть.запугивание великая сила!хотя они явно это скрывают

                84.09.12, 22:41

                Бред сивой кобылы!

                  Гість: lyo Dnepr

                  94.09.12, 22:42Відповідь на 7 від инеподерётесь

                  запугивать и покупать будут членов избиркомов.
                  вот кому будет стыдно до конца дней в глаза людям смотреть

                    Гість: lyo Dnepr

                    104.09.12, 22:43Відповідь на 8 від Наска

                    Бред сивой кобылы!Содом и Гоморра

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна