Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Цивільні російські окупанти feat military occupier

  • 11.08.22, 19:48
Сьогодні нетрі ютуба винесли мене на руїни українського Маріуполя, знищеного російськими окупаційними військами, з десятками тисяч вбитих мирних мешканців нашого багатостраждального міста, стертого рашистами з лиця землі!
Спочатку це була така собі екскурсія дальнобійника, який віз будівельні матеріали з російського Таганрога, потім на Маріуполь через окупований Донецьк. Його коментарі були нейтральними, лише зрідка те, що попадало в камеру, свідчило про війну...розбиті будівлі, згорівша техніка...
Наступне, після цього відео, винесло на канал в ютубі! Так і введіть в пошук у Гуглі - Хорошие люди ютуб Мариуполь.
Що можу сказати. Додивилась декілька фрагментів до кінця. Якісь російськомовні "сестрички-жалібнички" чоловічої статі розвозять тіпа гуманітарку по зруйнованому Маріуполю і смакують у відповідь вдячність місцевих мешканців за свою "допомогу". Немає відвертих призовів, на цьому каналі, ні за Україну, ні за росію... але в один прекрасний момент, смакуючи очищеними від сміття вулицями Маріуполя, "сміття" з гір зруйнованих будівель і трупів його мешканців, один із "гуманітарних" ізвозчиків промовляється - одну з центральних вулиць Маріуполя, називаючи її "фєдєраль..." а потім осікшись, значімой! у простого рядового волонтера, який тіпа бєзмоздмєздно допомагає вижившим мешканцям Маріуполя(а чи лишились у них гроші взагалі?!!) і стверджує, що не належить ні до якої державної чи, взагалі якоїсь, гуманітарної організації. Звідки гроші для розмаху щедрості такої широти душі людської? Так от, цей русскій підарас роздає безкоштовно людям те, що у них і так було і що з приходом російських орків відібрали!
Здохніть, кацапські недотварини!!! Як же я вас ненавиджу!!!!!!!!! P. S. Це ще не дійшла мова до тих цивільних російських окупантів, які вселились в оселі українських громадян, що були змушені покинути власне житло. І, взагалі, невинно убієнні Голодомором, Українці, в хати яких потім заселили лапотніків з росії, піднімаються з могил і рвуть плоть російських окупантів, проклинаючи їх з їхніми родинами до 40 коліна!!! Амінь.
8

Коментарі

111.08.22, 20:32

Не ображай геїв порівнянням....

    212.08.22, 14:06Відповідь на 1 від Морра

    Не ображай геїв порівнянням....анекдот про охотніка і підараса знаєш?