Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Туніс , Єгипет ...Україна - час настав ?

  • 28.01.11, 17:01
                          Світ в  21 століттті змінився .  Людство дозріло до того ,що  не хоче коритися бездарній і корумпованій владі . В час інформаційних технологій , виникнення революції це не є питання часу.Якщо революції виникають в благополучному ,на перший погляд, Єгипті і Тунісі ,в Україні революція є неминучою.Новітньою владою ,задіті всі болючі рани нашого суспільства.Це і пенсійний кодекс,трудовий кодекс,закон про мови, релігійні питання ,карколомне зростання цін ,масове безробіття  і т.д. Це попри те ,що владі довіряє менше ніж 30% населення України.Президент пересувається гелікоптером та під масштабною охороною автомобілем.Влада боїться і недовіряє власному народу.Народ відчуває ,що його обманюють ,навіть ті, хто привели до влади Януковича .Голосували всі !!!  Привілеї олігархам !!!   
10

Коментарі

128.01.11, 17:59

Підтримую!

    Гість: Ка цапо йоб

    230.01.11, 19:19

      331.01.11, 15:22

      Безумовно, Україні потрібні позитивні зміни. І в першу чергу - заміна теперішньої влади - просто необхідність. Тільки в жодному випадку не такими варварськими методами, як у Тунісі та Єгипті, з хаосом, мародерствами, спаленням мумій і т.ін....

        Гість: Sickness

        42.02.11, 22:29Відповідь на 3 від Медик

        Вибачаюсь, але як показує практика, саме такі методи, як в Тунісі і Єгипті і є дійовими. Тим паче, треба прийняти до уваги, хто зараз при владі в Україні - бандити. Мирні демонстрації їм до одного місце. Лишень, коли притиснути їх вилами до стіни, вони зрозуміють, що жарти закінчилися.

          52.02.11, 23:07Відповідь на 4 від Гість: Sickness

          Вибачаюсь, але як показує практика, саме такі методи, як в Тунісі і Єгипті і є дійовими. Тим паче, треба прийняти до уваги, хто зараз при владі в Україні - бандити. Мирні демонстрації їм до одного місця. Лишень, коли притиснути їх вилами до стіни, вони зрозуміють, що жарти закінчилися.Все вірно. З бандитами тільки так і поступати потрібно. Але при цьому залишатися людьми. Чи спалення мумій у музеї Ви також вважаєте дієвим методом боротьби?

            Гість: Sickness

            63.02.11, 15:04Відповідь на 5 від Медик

            Мумію Леніна, наприклад, можно...

              74.02.11, 20:12Відповідь на 6 від Гість: Sickness

              Мумію Леніна, наприклад, можно... Навіть потрібно!!!