хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

l_trk

попередня
наступна

Конкурс «Міс Лохвицький край – 2010» (Вручення нагород)

  • 24.03.11, 15:16

Квіти, дипломи, подарунки, відзнаки й корони титулованим особам

3 березня, як і обіцяла редакція газети «Лохвицький край» у приміщенні Лохвицького медичного училища на вечорі присвяченому Міжнародному Дню 8 березня відбулося вручення нагород, дипломів та призів переможницям конкурсу «Міс Лохвицький край – 2010».

Офіційні номінації конкурсу включали титули «Міс Лохвицький край», «Міс Лохвиця» та «Міс Червонозаводське». У процесі підведення підсумків журі, спираючись на побажання читачів тижневика, учасників голосування sms-повідомленнями та читачів Інтернет-блогу газети визначили додаткові номінації конкурсу, які віднині стають офіційними, а саме «Міс Преса», «Міс Симпатія», «Міс Образ» і «Міс Наполегливість». Отже, нагадуємо, що переможницями конкурсу стали Марина Лизун – «Міс Лохвицький край – 2010», Альона Терновець – «Міс Лохвиця – 2010», Тетяна Марченко – «Міс Червонозаводське – 2010», Олена Уніженна – «Міс Преса – 2010», Євгенія Красношапка – «Міс Симпатія – 2010», Каріна Мусієнко – «Міс Образ – 2010», Анастасія Долинна – «Міс Наполегливість – 2010».

Головний редактор часопису Олег Лісняк, вручивши квіти, дипломи, подарунки, відзнаки й, звичайно, ж корони вищеназваним, віднині, титулованим, особам зазначив, що конкурс проходив жваво.

Прихильникам претенденток та титул «Міс Лохвицький край» Марини Лизун та Альони Терновець довелося буквально й попереживати, і попотіти, відсилаючи sms-повідомлення.

Голосування проходило саме так, і саме по кількості балів які виставляли учасники голосування було обрано «Міс Лохвицький край» і «Міс Лохвиця». Обоє, і Марина, і Альона в чесному «двобої» вибороли право на почесні титули нашого краю.

Радість перемоги не сходила з обличчя Тетяни Марченко, саме вона була обрана, вашим читачі голосуванням, і отримала почесний титул міста над Сулою.

Не обділені увагою й інші переможниці. Відмітив він і Олену Уніженну, котра отримала титул «Міс Преса – 2010». Оленка веде рубрику «газета в газеті» і є редактором сторінки «Студент Лохвиччини», котра прописана на шпальтах нашого видання.

Євгенія Красношапка, мабуть, найсимпатичніша дівчина України й тому саме їй було надано титул «Міс Симпатія». Євгенія повідомила, що вона продовжуватиме боротьбу за титул «Міс Лохвицький край» і в наступному році.

От тільки Каріна Мусієнко та Анастасія Долинна з поважних причин не змогли бути присутніми на врученні нагород.

Проте Анастасія вже наступного дня отримала всі атрибути почесного звання за місцем навчання в Червонозаводській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Каріні ж вони будуть вручені в навчальному закладі, а саме Гадяцькому культ-просвітному училищі де вона також здобуває освіту.

Автору конкурсу, Анатолію Драбрезіру, навіть у цей день довелося працювати. 

Дійство відзнято та показано в телеефірі Телерадіокомпанією «АстрА» 4 березня 2011 року.

Привітавши дівчат і всіх жінок району зі святом, Олег Лісняк повідомив, що цей конкурс знайшов палких прихильників, а, отже, буде продовжений у цьому році, про що буде повідомлено в газеті.

Отже, будьте разом із нами!

На фото (зправа наліво) організатори та учасниці конкурсу: Анатолій Драбрезір, Олена Уніженна – «Міс Преса – 2010», Євгенія Красношапка – «Міс Симпатія – 2010», Марина Лизун – «Міс Лохвицький край – 2010», Альона Терновець – «Міс Лохвиця – 2010», Тетяна Марченко – «Міс Червонозаводське – 2010», Олег Лісняк, Сергій Ніконов.

Подарунки переможницям від приватного підприємця Щурової В.В. та магазину «Дарунок».

Інформаційний партнер телерадіокомпанія "АстрА"


30%, 3 голоси

20%, 2 голоси

40%, 4 голоси

10%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: Джейми

124.03.11, 19:20

ууу, какие же они страшные...
особенно эта жуткая коротко стриженная блондинка - у нее волосы какие-то желтые, как так можно краситься?

    Гість: aleks_1234

    224.03.11, 19:41

    Вторая тока ничё так, на остальных 2-х, Спасибо, поблевал

      324.03.11, 22:23

      хоть и не челябинск, но всё же....

        424.03.11, 22:58

          анонім

          524.03.11, 23:06

          Був у вас тричі за місяць!Нажаль дійства не бачив...

            анонім

            614.10.11, 21:25

            Приємні,гарні дівчата