хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

КРАЙ-SMS № 28/87

  • 12.08.10, 12:59

№ 28/87

    Нині тиждень… УХ!!! Із грозами, дощами, відключенням електроенергії, поламаними деревами. Одним словом звичайний липневий тиждень. Та чи звичайний?     Ми ж як і обіцяли потроху доробляємо рубрику. Відтепер маючи доступ до Інтернету ви маєте змогу коментувати події, обговорювати питання не лише через sms-повідом­лення.      Отже, що ми додали для вашого використання? А ось що: для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua  Заходьте в гості! Пишіть!!! Будьте разом із нами!

А на цьому тижні такий «SmS-улов»:

    1. ЧИ ЯВЛЯЄТЬСЯ ГРАМОТНІСТЬ ПРИ НАПИСАННІ SMS КРИТЕРІЄМ ОЦІНКИ ОСВІТИ ЛЮДИНИ? 0050. Якщо людина освідчена, то вона смс писатиме грамотно (якщо в телефоні присутні всі літери й розділові знаки). Коли пишете смс,не забувайте вказати свій номер телефону. Drab. А ось телефонний номер вказувати не потрібно!!! Рубрика гарантує анонімність дописувачів. 0051. Дістали грамотеі!

    2. У МЕНЕ З’ЯВИЛОСЯ ПИТАННЯ: «КОЛИ ПОДЕШЕВ­ШАЄ БЕНЗИН ПРИ ЯНУКОВИЧІ?» (0030)

0052. Бензин подешевшає тільки тоді,коли президентом, стане жінка- «Т.Ю.В»@. Titanik.

    3. КОМП’ЮТЕР ДЛЯ ДИТИНИ КОРИСТЬ ЧИ ШКОДА? «СЕРЦЕЇДКА» (0021)

0052. КОМП:для розвитку-це чудово,-а для життя хріно­во@ Titanik.

    SmS-ОГОлошення.

0053. Наша дорога кумася Юля! Коли ми дождемся що ти приїдеш до своеї хрещениці в село? Давай швидше при­жай і бери з собою Іру! Твої куми! 0048. Мене обманув хлопець. Спочатку плакала. Врешті заспокоїлася. Та здається я його ненавиджу. Мені сказали що НЕНАВИСТЬ – ГНІВ БЕЗСИЛИХ. Красивий вислів, а чи так це? 0052. Незнайомко, не плач, - зря, пройде деякий час і ти ще зустрінеш своє справжнє кохання, повір сама собі і своєму розбитому серденьку! Бажаю удачі! Titanik. 0057. Не рюмсай дівчинко! Ти вже доросла. А на таких КОЗЛІВ не варто звертати увагу. 0053. Гомо бухиенс – человек пьющий. Бухо сапиенс – пьянь разумная 0054. Skipe реально безкоштовні відео дзвінки по всьому світу! Solnishko. 0055. Ждём реальних соперников в Counter-Strike, мес­то встречи Интернет кафе. ХрусТЕАМ. 0056. Коля! Я завтра в 10 вечера еду на Крым. Позвони. Лариса. 0058. Танюша! Не їдь із заводу. Літо ще не закінчилося.

    Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.

Читачі можуть самі запропонувати питання для обго­ворення. АНОНІМНІСТЬ АВТОРІВ ГАРАНТУЄМО. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. НОМЕР ДЛЯ НАДСИЛАННЯ SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Останні статті

Коментарі