хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як вибрати мобільний телефон

Як вибрати мобільний телефон

Сьогодні, коли кількість і якість гаджетів зростає з кожним днем, розібратися, як вибрати мобільний телефон, аж ніяк не просто. Сучасні виробники навперебій пропонують нові вдосконалені моделі девайсів, оптимізуючи їх дизайн, покращуючи технічні характеристики і розширюючи функціонал.
Грамотно підійти до питання про те, як правильно вибрати телефон, допоможе наша стаття, Ми акцентуємо вашу увагу на основних моментах, які необхідно враховувати при купівлі мобільного.

«Фейс-контроль»

Істина про те, що «зустрічають по одягу», актуальна і для телефону. Перш ніж оцінювати робочі параметри гаджета, вам належить визначитися з його формою. Сучасний ринок пропонує декілька найбільш популярних конструкцій пристрої:

моноблок - класична трубка;
«Розкладачка» - складається з двох з'єднаних частин, що складаються за принципом книжки;
слайдер - розсувна модель.

Якщо у вас немає явно виражених конструктивних переваг, і ви не можете визначитися, як вибрати телефон за формою, слід мати на увазі, що найбільш надійними і простими в експлуатації вважаються моноблоки. Всі основні вузли такого пристрою (клавіатура, дисплей, динамік) як правило, знаходяться на передній панелі, ззаду традиційно встановлена вбудована камера, а роз'єми розташовані на торцях. У вигляді моноблочних варіантів виготовляються не тільки бюджетні моделі, але також смартфони і багато бізнес-девайси.

Смартфон

У свою чергу, «книжка» являє собою улюблений дамський варіант. У розкладний моделі екрани (зовнішній і внутрішній), динаміки і камера розташовуються найчастіше на верхній частині, а нижня панель віддана під клавіатуру. «Слабкою ланкою» подібного рішення є його відносна крихкість. З часом кришка розхитує з'єднує кріплення і може просто відвалитися, пошкодивши шлейф проводів.

Що стосується слайдерів, то вони традиційно асоціюються з іміджевими пристроями і відрізняються досить високою ціною. Корпус телефону ділиться на дві частини, передня з яких зрушується вгору щодо задній, відкриваючи доступ до клавіатури і камері.

Купити мобильній телефон Функціональні класи

Визначившись із зовнішнім виглядом, можна переходити до змісту. На цьому етапі вирішувати, як вибрати стільниковий телефон, вам допоможуть такі характеристики, як:

клас;
діагональ, дозвіл і якість екрану;
операційна система;
тип клавіатури (кнопковий або сенсорний);
ємність акумуляторів;
потужність процесора;
види пам'яті;
оснащення.

У великій мірі основні технічні характеристики та робочі параметри визначаються саме класом моделі. Наприклад, телефон для літніх людей забезпечується максимально простим меню, великими клавішами з шрифтом і «екстреними» кнопками, що дозволяють одним натисканням зробити дзвінок або відправити смс за заданими номерами. Мобільні гаджети з власної ОС, відомі як смартфони, здатні працювати з безліччю програм і виконувати величезну кількість функцій.

Наявність в моделі бездротових модулів зв'язку (Bluetooth, Wi-Fi, WiMax) дозволить вам без проблем підключатися до високошвидкісного інтернету. Плейєри, фото- і відеокамери перетворять пристрій в повноцінний медіацентр, а інструменти органайзера дадуть можливість використовувати телефон для робочих цілей.

Вибирайте телефон за смаком і завжди залишайтеся на зв'язку зі світом.

Детальніше http://season-ua.com/phones_mp3_gadgets/mobile_phones.html
0

Коментарі