Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Киев

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Депутати Суслова та Дейдей побачили покидьків в інших.

В ІБ «Сек’юріті ЮЕй» потрапив експрес-аналіз виступу молодих депутатів на брифінгу в Верховній Раді відносно Торгово-промислової палати України. Аналіз здійснений медіа-детективами Всеукраїнської детективної мережі. Можливо, інформаційне бюро не стало б його викладати, якби один з депутатів – Євген Дейдей - не був членом Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Адже почитавши аналіз, частково стає зрозумілім, чому в країні так повільно розвивається недержавна система безпеки людини і підприємництва.

Інформація, якою оперували приватні детективі, отримана з відкритих джерел і від осіб, що знаходились в стану публічності.

Отже, читаємо і дивуємось.

Deydey_Suslova

Брифінг народних депутатів, Верховна Рада, 10.12.2015 р.

Відео з брифінгу – ТУТ.

Увага! Фрагменти виступів депутатів не редагувалися.

 

Ірина Суслова, позафракційна (обрана через об'єднання «Самопоміч»), голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету ВР з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин:

«…Керівник торгово-промислової палати пан Чижиков, який є ставлеником фактично Пшонки…»

Медіа-детективи: Пан Чижиков працює в системі ТПП понад 20 років. ТПП за статусом – це неурядова неприбуткова самоврядна організація, яка діє згідно свого статуту. Пана Чижикова обрали президентом ТПП відповідно до діючої процедури. Прізвище Чижикова, вірогідно, згадується разом с прізвищем «Пшонка», оскільки дружина екс-прокурора працювала в системі ТПП.

Ірина Суслова: «…Мають місце безпідставні відмови у засвідчені фарс-мажорних обставин підприємствам, які, незважаючи на територіальну приналежність до тимчасових окупованих територій, залишились українськими та сплачують податки до державного бюджету...»

Медіа-детективи: За півтора року підрозділами ТПП було видано близько 6,5 тисяч довідок про форс-мажорні обставини. Із них відмови недобросовісним складали 3-5 відсотків. Відповідно до Закону України № 1669 підприємства малого та середнього бізнесу довідки отримували безкоштовно, що становить близько 70 % усіх форс-мажорів. Не було випадків, коли дії підрозділів ТПП щодо незаконної відмови у видачі довідок були доведені у судовому порядку.

Ірина Суслова: «… На території Криму діє Торгово-промислова палата України і її структурний підрозділ автономної республіки Крим…»

Медіа-детективи: Фактів з боку ТПП України, що порушують вимоги Закону «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», медіа-детективи не виявили. Торгово-промислова палата АРК після анексії і проведення референдуму увійшла до структури ТПП РФ.

Ірина Суслова«… було встановлено про факт заподіяння шкоди державному бюджету України зі сторони Торгово-промислової палати у сумі понад 32 млн. гривень. Я хочу зазначити, що ці 32 млн. гривень підкріплюються відповідними кримінальними провадженнями, які є в розслідуваннях правоохоронних органів…»

Медіа-детективи: Відносно ТПП та її посадових осіб в теперішній час відкрито 3 кримінальні провадження. Сума, яка в них фігурує, становить 10 млн. грн. і стосується активів, які перейшли під юрисдикцію РФ після анексії Криму .

Євген Дейдейчлен депутатськой фракції партії «Народний фронт»: «… И я вам скажу так, что если компетентные органы и впредь планируют игнорировать все наши обращения, все наши просьбы, в конце концов, просто обычные человеческие просьбы разобраться и обратить внимание на тех людей, которые до сих пор еще зарабатывают деньги для той власти, для того что бы финансировать сепаратистов в АТО, те которые стреляют в наших бойцов, мы будем это дело брать в свои руки. Мы те люди, которые сейчас там, знаем, знают, за что они воюют и за что они отвечают в этой стране. Мы просто-напросто начнем действовать и перестанем говорить. Когда мы начнем действовать, я думаю, что многие не совсем, как бы так, будут одобрять наши методы борьбы с подобными подонками»

Медіа-детективи: Слова, що сказані народним депутатом, не підлягають аналізу, оскільки містять загальні фрази та конкретно нікому не адресовані.


 

Даний експрес-аналіз виступів молодих депутатів змушує журналістів ІБ «Сек’юріті ЮЕй» зробити наступні припущення:

1. Пані Суслова свідомо, під чиюсь диктовку, вводить в оману громадян країни, бо жоден (!) з фактів, які вона навела під час брифінгу, не підтверджується.

2. Пан Дейдей не розуміє, що «обычные человеческие просьбы разобраться» до правоохоронців, які виходять від народного депутата, у правовий державі неможливі.

Напевно, хтось вже сказав пану Дейдею, що називати інших людей «подонками» не зовсім красиво, бо це полюбляє інший відомий політичний персонаж в інший державі, з якою ніби воює молодий депутат.

До речі, Генпрокуратурі має бути цікаво, які саме «наши методы борьбы с … подонками» готується застосувати пан Дейдей.

В цілому сумно, що після Майдану депутати думають не про те, як з допомогою підприємців забезпечити країні економічне зростання, а про щось інше. І точно не про безпеку бізнесу.

Джерело: http://security-ua.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=5091


0

Коментарі