хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Черновол обвиняет Януковича в ненасытности незаконным обогащение

  • 03.10.10, 11:38
Черновол обвиняет Януковича в ненасытности незаконным обогащением, но советует не стесняться отца-полицая Бывший член Партии регионов и советник Виктора Януковича, народный депутат Тарас Черновол считает, что у лидера регионалов образовался психологический комплекс на почве незаконного личного обогащения. Об этом он рассказал в своей статье "Виктор Янукович. Попытка анализа истории болезни", опубликованной 1 февраля в "Украинской правде". В частности, Тарас Черновол рассказал в своей статье: "Ми можемо піджартовувати, що Віктор Федорович - справжній українець у ставленні до землі. Пригадуєте старий анекдот: українцю сказали, що йому належатиме вся земля, яку він зможе за день пройти. Спершу він мчав на коні, коли кінь сконав, біг сам, потім повз. І вже вмираючи від виснаження, закинув уперед руку й простогнав: "А там я ще бурячки посаджу". Але насправді все це серйозніше. В самому слові "ненаситність" криється його жорстокий зміст. Насититися така людина може тільки в один спосіб - зрозуміти, що це вже хвороба, що вона стає рабом своєї захланності. Здавалося б, монахи на Афоні, та й будь-який священик, учать, що це - страшний гріх. А от цікаво, коли Віктор Федорович іде до сповіді, він у цьому гріху зізнається?     Пригадую помешкання Віктора Януковича в Межигір'ї. Отої ділянки в один гектар, наякій стоїть його палацик, більше, ніж досить, щоб бути щасливим при найбільших запитах. Ну, нехай ще 2-3-10 гектарів! Що робити на 130 га? Та й він сам відчуває, що це щось варте осуду, адже чомусь і мені в, здавалося б, щирій розмові розповідав ахінею про якихось арабських шейхів, яким ніби належить усе решта. А навіщо людині, яка може контролювати свої пожадання, 30 тисяч гектарів у Сухолуччі? Та ще й з озброєною охороною, кількома КПП, виритим за всіма правилами військової науки протитанковим ровом! А на цій же ж території і кілька невеликих сіл залишилося.    Сьогодні вони ще можуть за перепустками проходити по спеціально для них зробленій дорозі (щоб пану очі не мозолити), а завтра? Виселять, як інший латифундатор (кажуть, що Бакай) вигнав козацький Трахтемирів, відстрілюватимуть на королівських полюваннях, як у Голованівську чи, може, просто закріпачать?  А ще ж є якісь маєтки в Криму, на Азовському морі, на Донеччині. А ще ота чехарда з квартирами класу-люкс. І все це, до речі, не вклавши нічого, чи майже нічого з власних коштів. Вікторе Федоровичу, Вам не здається, що цей стан залежності від своїх пожадань стає патологічним?

  Ще одна фобія, яка частково виправдана, хоча з часом стала набирати рису залежненості, теж має свої витоки ще в донецькому періоді. Це - страх за свою особисту безпеку. Переживши страшний донецький перестріл, убивство Євгена Щербаня, зрештою, досвід придушення тих демонстративних розбором з автоматами й вибухівкою, кого завгодно змусить задуматися про свою безпеку. Як розповідав дуже багатьом людям Віктор Федорович, одного разу й на нього здійснили жорстокий замах. Отруювали на смерть, врятували, каже, чудом. Після того охорона лідера регіоналів з кожним роком розросталася. Десь приблизно на початку 2006-го він хвалився учасникам виборчої поїздки, що його охороною прямо й опосередковано займаються, якщо не зраджує пам'ять, чоловік 130. Це ще був опозиційний період, до другого прем'єрства. Потім проривалися нові, іноді курйозні, новини.

Наприклад, тодішній губернатор  Червоненко, простуючи до кабінету прем'єра раптом виявив абсолютно новий пост охорони з рамкою металошукача перед самими дверима приймальні. Інцидент з мордобоєм, який там відбувся, довго смакувала вітчизняна преса. Роздування ж штату охоронців до абсурду характерне для тих осіб, у яких щось дуже вже на совісті не чисто (надіюся, що це не про нашого героя), або ж для тих, хто попав у ще одну психологічну залежність.

Але загострю увагу на найгіршому наслідку такої фобії. Це, коли людина починає відчувати загрозу й ворожість у кожному зустрічному, навіть у добре знайомих людях. Не знаю,чи агресивна реакція на окремих людей, які ставлять незручні питання, як журналіст "Української правди" чи грузинська кореспондентка, або ж висловлюються несхвально, як чоловік на мітингу на Житомирщині, а так само відсторонення від усе більшого кола людей, які хочуть щось тобі сказати, попасти на прийом (хоч би й депутатів своєї фракції), уже є ознакою цього стану.

Тарас Черновол считает, что у Виктора Януковича прослеживается и еще одна психологическая проблема. "Панический страх своего прошлого, его раскрытия является первой и фундаментальной фобией Виктора Януковича. Он толкает на новые неадекватные действия, такие как уничтожение документов в судах...", – пишет депутат, подтверждая тем самым факт фальсификации судебных документов по судимостям лидера Партии регионов. Черновол рассказал еще об информации про то, что отец и дядя Виктора Януковича служили во время войны на оккупированной немцами территории полицаями, но отметил, что даже "этот факт, если он не замалчивается, скорее, является поводом для сочувствия и понимания, а не осуждения". Здесь речь идет о размещенных ранее во многих Интернет-изданиях документах, доказывающих, что отец и брат отца Виктора Януковича служили в полиции. В частности, в копии одного приказа написано, что Федор Янукович назначен полицаем на страже Вермахта. Согласно второму документу, человек с такой же фамилией, "уроженец Енаки" (Виктор Федорович родом из этого городка) был отправлен по этапу властью советов за сотрудничество с нацистами. Третий документ якобы подтверждает причастность к сотрудничеству с фашистами и брата Федора Януковича...
4

Коментарі

Гість: Sickness

13.10.10, 12:05

Невже до маленького Тарасика привид батька завітав?

    24.10.10, 15:19Відповідь на 1 від Гість: Sickness

    А я думаю, що Тарасику просто рильце від кормушки забрали, от він бідненький зараз і скиглить. Важко повірити в те, що він вступаючи в ПР не розумів що робить. Його членство в ПР це ж наруга над честю свого батька.