хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Вечірня прогулянка

    Я вийшов з метро. Передімною вийло небагато людей - була вже пізня година і більшість з них вже була вдома з рідними, чи просто друлями.
    Подув легкий вітерець. На небі не було зірок - воно було затянуто хмарами, та навкруги було багато світла: вітрини магазинів і ларьків, гірлянди у виді сердець і великі надписи казино. В навушниках грала легка музика і настрій в мене був дуже добрий, та все одно я хотів трохи спати.
    Я йшов нікуди непоспішаючи. Повз мене проходили люди: хлопець з дівчною, які тримались за куки, пробіг палий хлопець, група людей різного віку, явно після якогось свята. Вони були мені незнайомі, та їх посмішки, вогнику у очах говорили про них дуже багато, мрожливо навіть більше ніж вони могли розказати про себе самі.
    Я звернув у двори - тихі, з, поки, голими деревами. Горіло багато вікон: яркі, завішані шторами, беякі були темні, але в них, час від часу, були помітні блакитні сполохи - там дивиль телевізор. За кожним з цих світлих прямокутників було своє життя, свій всесвіт - там розігрувалися сцени спектаклів, бушували бурі, зароджувалося нове життя.
    Я підійшов до свого будинку. В квартирі горіло вікно - мої рідні були на кухні. І вся прогулянка для мене була неважлива, бо я знав, що в кінці шляху мене чекають люди для яких я щось означаю - не з вигодою, а від того що я є. Це гріло серце, наповнювало його щястям.
    Кінець дня, проведений у шаленій круговерті, закінчувався тут - в колі найцініших мені людей....
8

Коментарі

Гість: Джейми

15.03.08, 22:06

Це талант

    25.03.08, 22:08Відповідь на 1 від Гість: Джейми

    Неа - просто прогулка по вечернему Киеву
    Но все равно - спасибо

      35.03.08, 22:47

      Меня такие мысли тож часто посещают. Люблю ходить когда дождь, все спешат куда-то, а ты идешь, всматриваясь в лица прохожих и просто ловишь кайф от того этого мгновенья ))

        45.03.08, 22:50Відповідь на 3 від Tzygano4ek

        Да, точно - ето просто клас!!!!
        Я один раз (дело было летом) забыл дома зонтик, а на улице пошол проливной дождь и вот я иду с ног до голови мокрий и смотрю в лица прохожих - незнаю почему но я ловил кайф...

          55.03.08, 22:59Відповідь на 4 від Alucart

          Еще в такие моменты люблю слушать любимую музыку и в такие моменты кажется, что жизнь прекрасна ))

            65.03.08, 23:01Відповідь на 5 від Tzygano4ek

            согласен))) в такие моменти она становится простой, до такой степени что мне хочется остановится, закрить глаза, вдохнуть на полную грудь и стоять так оооооооооочень долго

              Гість: Yujin

              75.03.08, 23:17

              прикольный блог, класная песня. Что то подобное ощущаю, но немного подругому, побудил меня написать нечто похожое спасибо....

                85.03.08, 23:18Відповідь на 7 від Гість: Yujin

                Всегда пожалуйста

                  96.03.08, 14:04

                  Красиво, очень... Я ведь говорила у тебя талант