Питання риторичне, чи є гіркота в баклажанах?
кажуть треба вимочувати, запікати, ще щось робити....
Кабачки ріжете кільяцми, солите і смажите їх в борошні.
Даете їм застигнути і викладаете в блюдо одним шаром. Поки вони стигнуть приготуйте часник мілко нарізаний, і наріжте помідор кільцями, маленькими шматочками, щоб вони могли накрити кільця кабачків, на кожний капаете трохи майонезу (який хочете) і кладете часник, зверху накриваете ще кільцем кабачка, потім краплю майонеза і помідор.
смакує холодним...
СМАЧНОГО....
Берете з пяток болгарських перців, обов"язково мясистих, краще різних кольорів (червоний, жовтий). Розрізаєте вздовж трохи підсолюете, 5 хв постояти. В цей час в дерев"яній ступці роздавлюете часник, додаете спеції (за смаком). на перці викладаєте цю суміш і викладаете на гарячу сковороду і трохи підсмажуете з лицьового боку.
краще коли вони холодні
СМАЧНОГО....
Берете з десяток маленьких перців (ротунда, болгарський) обов"язково маленьких не більше дитячого кулачка, чистите їх як для фаршировки і фаршируете їх салатом олів"є (можна будь-який інший, схожий за консистенцією) і подаете на стіл...
СМАЧНОГО....
ПИВОМАН БУДЕТ ПИСАТЬ ПО-УКРАИНСКИ.........
ПИВОМАН ПИСАТИМЕ УКРАЇНСЬКОЮ........
лучше свежего пива глоток,
с любимой сделать нового украинца
чем вогнать в себя этот поток,
и не будет такого конца...
картинка сперта у MadeInVoila http://prikol.i.ua/view/256408/