Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ви не зможете вторгнутись до континентальної Америки.

  • 13.03.11, 10:59
«You cannot invade mainland America. There would be a rifle behind every blade of grass»
Ця історична фраза належить видатному японському адміралу Ісороку Ямамото (04.04.1884 — 18.04.1943) 

Автор блискучої операції «Перл-Харбор » добре розумів, що неможливо здолати опір по-справжньому озброєного населення. Неможливо виграти таку війну.
В нас теж іде війна — війна інформаційна. Сподіваємось, що усім знайоме це визначення. Така війна підступно руйнує свідомість громадян та спотворює очевидні та зрозумілі речі.
Ця війна проти зброї триває вже з початку минулого століття, з тих часів, коли керівники СРСР примусово вилучили у населення зброю, небезпідставно побоюючись власного народу.
Минуло майже сто років, вже давно немає СРСР, а Україна незалежна держава, проте, по великому рахунку, нічого не змінилося. Ми ще й досі не маємо Закону про зброю, країна захлинається у хвилях злочинності, а деякі з нас, коментуючи будь-яку подію із застосуванням зброї за кордоном, з насолодою підкреслюють — як добре що українці неозброєні, а то у нас було б, як в Америці. 
Було б як в Америці що?! Можливо все те, що притаманне будь-який державі, в який населення може вільно володіти зброєю? Можливо мова йде про демократію, ввічливе ставлення до своїх громадян з боку влади, чесну поліцію, нагодоване та професійне військо? 
Звичайно ні — в нашому випадку мова йде про контроль. Взагалі, всі обмеження існують тільки для контролю. Але коли обмеження стосуються наркотиків та проституції це ще можна зрозуміти, а коли обмежується право громадян на самозахист зі зброєю в руках це вже називається по-іншому — злочин. Злочин проти власного народу. І врешті решт проти власної країни.

2

Коментарі