Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Програма Не може бути на телеканалі К1. Анонс

  • 22.03.11, 19:21

Стереотипи та загальноприйнята думка – не переконливий аргумент для ведучого Олександра Тесленка. Речі, сумнівні з точки зору науки та формальної логіки, будуть викриті!

«Ми даємо відповіді, які можуть принести користь людям», — каже ведучий Олександр Тесленко. У кожній програмі присутні експерти. Вони не просто грають роль джерела інформації, це люди, які дуже добре знаються на своєму питанні і яким не все одно. Їм є що розповісти, їм хочеться розповісти, саме тому вони потрапляють до студії. Не стане виключенням і програма "Не може бути", присвячена проблемам відсутності в Україні закону про зброю — лише обґрунтовані аргументи. Цього разу експертом програми виступив Голова наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін. Не пропустіть програму "Не може бути" на телеканалі К1, в неділю, 27 березня, об 11:50 та 22:30. Ви будете здивовані тим, наскільки реальна суть речей може відрізнятися від загальноприйнятої точки зору!

P.S. Фактично, це логічне продовження гучної програми «Скептик – Доступное оружие для народа», тільки рік потому.

http://www.youtube.com/watch?v=2N-qdm1V5ck&feature=player_detailpage

АВВЗУ

2

Коментарі

123.03.11, 07:16

    Гість: Mist-Er

    223.03.11, 17:07

    Підтримую. Людина має право на нормальний і ефективний засіб самозахисту. Це ключовий момент у зниженні і стримуванні злочинності. Тільки треба добиватись права не на травматику, а на нормальну короткоствольну нарізну зброю. Травматика практично не стримує злочинця від нападу на людину, сумний досвід Росії - яскраве цьому підтвердження.

      Гість: front242

      326.03.11, 11:44

      The more weapons from the good people – the quieter life.
      Хачу танк віртуальний, бо вже деякі тролі задовбали.