хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Співробітники TeleTRADE відвідали дитячий притулок в Тернополі

  • 19.11.12, 16:46
Співробітники TeleTRADE відвідали дитячий притулок в Тернополі

«Діти це наше майбутнє» — саме з таким девізом представники тернопільського відділення компанії TeleTRADE відвідали притулок для неповнолітніх.

Кожна дитина потребує не лише турботи, ласки та розуміння, а й елементарних речей таких як одяг, продукти харчування та засоби гігієни. Тому так важливо пам’ятати і виявляти турботу про тих, хто цього особливо потребує. Компанія TeleTRADE прагне допомагати поколінню маленьких українців зростати у комфорті та достатку, і з радістю втілює це в життя.

12 листопада 2012 року співробітники компанії принесли частинку тепла у один з тернопільських дитячих будинків. Теплі шкарпетки та білизна стануть в нагоді холодними осінніми днями, а вітаміни та солодощі допоможуть покращити імунітет й підняти настрій в ці вже по-справжньому холодні осінні дні. А захистити себе від вірусів та завжди мати чисті руки допоможуть дитячі засоби гігієни, які люб’язно надала дітям компанія.

Маленькі тернополяни радісно зустріли гостей та охоче прийняли подарунки. Посмішки, щире «дякую» та міцні обійми — ось, що отримали в нагороду співробітники TeleTRADE.

Та чи може бути щось важливіше? TeleTRADE з радістю допомагає тим, хто цього особливо потребує.

Приєднуйтесь і творіть добро разом з нами!

 

 

0

Коментарі