хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

g48

попередня
наступна

g48

g48

скарга

  • 01.08.16, 23:20

С К А Р Г А

 

   У проваджені Апеляційного суду Запорізької області знаходиться цивільна

справа № 22-ц/778/2761/16 за апеляційною скаргою Губатенко Лідії Олександрівни до Снісарь Світлани Іванівни про виселення без надання іншого житлового приміщення.

   У розгляді даної справи є суддя-доповідач апеляційного суду Запорізької області Гончар М.С.

   06.05.2016 року позивач Губатенко Лідія Олександрівна та її представник зверталися

з заявою про видачу копії рішення Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 29.04.2016 року, але ні позивач ні її представник до цього часу так і не отримали

рішення першої інстанції для оскарження в апеляційної інстанції.

   27.07. 2016 року апелянт Губатенко Л.О., звернулася до канцелярії апеляційного суду

з питання видачі рішення Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 29.04. 2016 року так як рішення першої інстанції оформлено належним чином мені потрібна для звернення до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

   Згідно ст.222 ЦПК України копії повного рішення суду видаються особам, які брали участь у справі, негайно після проголошення такого рішення. У разі проголошення тільки вступної та резолютивної частин судового рішення, особам, які брали участь у справі і були присутні у судовому засіданні, негайно після його проголошення видаються копії судового рішення із викладом вступної та резолютивної частин.

   Особам, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні, копії повного судового рішення надсилаються рекомендованим листом з повідомленням про вручення протягом двох днів з дня його складання або за їх зверненням вручаються їм під розписку безпосередньо в суді.

   Суди першої та другої інстанції навмисно затягував у видачі рішення першої інстанції та ухвали другої інстанції для оскарження ВССУ.

0

Коментарі