10 найбільш корисних напитків
- 10.06.12, 11:17
В основу покладена не тільки наявність в певних продуктах антиоксидантів (вітамінів А, С, Е, мікроелементів цинку, селену, глутатіону), які захищають від багатьох хвороб цивілізації (ішемічна хвороба серця, рак, автоімунні захворювання), але перераховані продукти де вони містяться в достатній кількості.
Отже.
1. Гранатовий сік.
Окрім перерахованих антиоксидантів містить кальцій, фосфор, магній, залізо, натрій. Корисний для серцево-судинної системи, при гіпертонії, анемії. Не варто приймати особам з виразковою хворобою та з підвищеною кислотністю.
2.Червоне вино.
Надзвичайно корисне для профілактики ракових захворювань різної локалізації. Дієтологи рекомендують щодня РАЗОМ з іжею, а не ПЕРЕД нею, чи ще гірше ЗАМІСТЬ неї:)
3.Виноградний сік.
У ньому багато вітамінів групи В, які нормалізують ріст волосся та структуру нігтів; аскорбінової кислоти. Зміцнює память, бореться з раком грудей і підтримує пружність та еластичність шкіри.
4.Чорничний сік.
Чорниці як відомо зміцнюють зір і рятують при шлункових розладах. Окрім того допомагають при цукровому діабеті, запобігають захворюванням ясен та зберігають молодість всього організму.
5.Сік черешні.
Містить вітамін А, необхідний для очей, зубів, також залізо і вітамін С, отож знижують розвиток раку, перешкоджають виникненню захворювань сечовивідних шляхів, допомагають зберегти память у зрілому віці.
6.Сік асаї.
Містить рослинні пігменти що зворожують шкіру та перешкоджають її старінню. Містить багато жирних кислот, необхідних для нормальної роботи мозку та нервової системи.
7. Журавлиновий сік.
Має жарознижувальні властивості, допомагає при кашлі і нежиті, виводить токсини, підвищує активність мозку і знімає втому. Є сильним сечогінним, прицьому не виводить калій.
8. Апельсиновий сік.
Чудовий засіб при застуді і грипі. Знімає втому,активізує роботу мозку і зміцнює кровеносні судини. Корисний при гінертонії та атеросклерозі. Протипоказаний людям з підвищеною кислотністю та зниженим рівнем калію.
9.Чай.
Сорт має маловизначальне значення. Головне щоб це був справжній чай, а не концентрат із пляшки. Чай не тільки тонізує і бадьорить, але і бореться з різними інфекціями та хворобами серця.
10.Яблучний сік.
Корисний при атеросклерозі, хвороробах печінки, сечового міхура і нирок, нормалізує роботу кишківника, виводить токсини і відновлює сили після фізичних навантажень.
Всім смачного:)))
10.06.2012. Рівне
Отже.
1. Гранатовий сік.
Окрім перерахованих антиоксидантів містить кальцій, фосфор, магній, залізо, натрій. Корисний для серцево-судинної системи, при гіпертонії, анемії. Не варто приймати особам з виразковою хворобою та з підвищеною кислотністю.
2.Червоне вино.
Надзвичайно корисне для профілактики ракових захворювань різної локалізації. Дієтологи рекомендують щодня РАЗОМ з іжею, а не ПЕРЕД нею, чи ще гірше ЗАМІСТЬ неї:)
3.Виноградний сік.
У ньому багато вітамінів групи В, які нормалізують ріст волосся та структуру нігтів; аскорбінової кислоти. Зміцнює память, бореться з раком грудей і підтримує пружність та еластичність шкіри.
4.Чорничний сік.
Чорниці як відомо зміцнюють зір і рятують при шлункових розладах. Окрім того допомагають при цукровому діабеті, запобігають захворюванням ясен та зберігають молодість всього організму.
5.Сік черешні.
Містить вітамін А, необхідний для очей, зубів, також залізо і вітамін С, отож знижують розвиток раку, перешкоджають виникненню захворювань сечовивідних шляхів, допомагають зберегти память у зрілому віці.
6.Сік асаї.
Містить рослинні пігменти що зворожують шкіру та перешкоджають її старінню. Містить багато жирних кислот, необхідних для нормальної роботи мозку та нервової системи.
7. Журавлиновий сік.
Має жарознижувальні властивості, допомагає при кашлі і нежиті, виводить токсини, підвищує активність мозку і знімає втому. Є сильним сечогінним, прицьому не виводить калій.
8. Апельсиновий сік.
Чудовий засіб при застуді і грипі. Знімає втому,активізує роботу мозку і зміцнює кровеносні судини. Корисний при гінертонії та атеросклерозі. Протипоказаний людям з підвищеною кислотністю та зниженим рівнем калію.
9.Чай.
Сорт має маловизначальне значення. Головне щоб це був справжній чай, а не концентрат із пляшки. Чай не тільки тонізує і бадьорить, але і бореться з різними інфекціями та хворобами серця.
10.Яблучний сік.
Корисний при атеросклерозі, хвороробах печінки, сечового міхура і нирок, нормалізує роботу кишківника, виводить токсини і відновлює сили після фізичних навантажень.
Всім смачного:)))
10.06.2012. Рівне
4
Коментарі
анонім
111.06.12, 07:58
А що таке "асаї"?
severun38
211.06.12, 12:44Відповідь на 1 від анонім
Сам точно не знаю. Мабуть якийсь американський плід
анонім
311.06.12, 12:59Відповідь на 2 від severun38
Тоді будемо обходитися нашими рідними фруктами і ягодами.