хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Матір Мов КРАВЧУК Леонід і число звіра

  • 07.08.11, 11:41

КРАВЧУК Леонід, наш перший президент. Кравець, фахівець по крою. Таки причетний до розкрою Радянського Союзу. Багато хто й досі не вірить, що це назавжди.

     Якщо написати латиною  LEVONID KRAVCHVK та скласти цифри, що маємо з латинських літер - то отримаємо три шістки. Щоправда, при спробі розтлумачити це в цифровому варіанті,- я спіткнувся на якійсь містиці. Після крапки в реченні, мій ПК усе перевертав на якусь абракадабру, як би я не намагався завершити цю думку. Що за сила захищала Леоніда Макаровича?

     Лише у червні 2010, коли розглянув набір літер мови Святого Письиа ЙНКЎіТЦ, - гіматрія видала суму - три шістки… В гіматрії √ Й = 10, √ Н = 50, √ Ў = 6 (ми √ Ў, інколи замінюємо на «В»), √ К = 100, √ Т = 400, √ Ц = 90, √ і = Й = 10. Див. Ющенко, «Отче наш…», число.

     Якщо розікласти на склади це слово – то √ ЙНК смоктати, √ Ў і, √ ЙТЦ руйнувати, розбивати, нищити. Та й оточення: √ ЛВ серце, √ СКіН ніж, С = Ц = Ч; √ ГРМ гризти, √ ТБХ кат, Х= h =Ч, √ \аЗР ворог, зайда тощо. Стає зрозумілим і потяг до московського патріархату, якщо уважно почитати «Отче наш…» у синодальному тлумаченні.  

                                                                                          Ю.Кобзенко  

2

Коментарі

118.11.11, 12:29

Багато хто й досі не вірить, що це назавжди.....
Віра є..., та яка ж буде доля від Бога...

    218.11.11, 13:07Відповідь на 1 від Zaremba

    По Вірі нашій ...Коли прийде Господь судити народи - по ліву руку (ошуюю) поставлять козлів, а по праву (одесную) - агнців.Козлів поведуть і зпалять, а агнців Господь забере із собою.Буде їх число 144 тис. Бо запитував Бог:"Коли прийду, а чи знайду Віру?" Тому прийде Він за "малим стадом".Пробачте, якщо є бажання, раджу почитати "Откровение Павла" http://apokrypha.narod.ru/New/otkr_Paul/otkr_Paul.htm