хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Матір МОВ Табачник і дурень

  • 07.08.11, 11:03

      ТАБАЧНИК, прізвище. Є √ ТБХ той що куховарить, ріже курям голови... Різник, кат. Куроріз.

     Якщо нашу «Ч» написати в Декартовій системі координат з параметрами (-Х; -Y.), - то при параметрах (+Х; + Y.) – вже маємо лат. «h», котру в анг. називаємо – «ейч», а читаємо, як нас навчали, - «Х». У мові ідиш літера «Х» лише одна, «Кх», от вона й переходить у звук «Ч». Порівняйте зі словами: цезар, хозари, Чезаре.

     Якось довелося чути вираз однієї мудрої єврейки: «Єврей дурак, - жахливіше фашиста». Також пригадався вираз чутий іще в юності, від одного спритника. На моє запитання: «А чом це ви дружите з отим мурлом?», парубок відповів: «Для спокійного відпочинку десь на природі, завше треба мати дурака, котрого можна легко спрямувати на бійку з кимось, хто намагається завадити тому відпочинку». А й справді, тому лиш налий чарчину, похвали його силу, сміливість… І вже не ти будеш у тюрмі сидіти, а той «герой».

     Таку ситуацію спостерігаємо і у вищих колах, - то Табачника зі своїми дубоголовими вказівками підсунуть, а то й Азаров лементує: «Юлю посадимо!». Якби «пахан» таке проголосив: «Посажу!», - то і його «посадили» б, але вже «на перо». Свої ж… Верха красномовства Азаров досягнув у 2011 році, проголосивши: «Кризис минет».

     Прикладом того, що історія – це найпаскудніша наука-хвойда, підтвердилось вказівкою Табачника, написати спільний з російськими вченими підручник історії. Кат пише вам історію. Або вказівки восени 2010 освітянам, - святкувати роковини комсомолу в Україні. Може ще і гітлерюгенду? А в листопаді 2010 вже забороняє міністр освіти підручник з українського правознавства, бо там, на його думку, крамола, -«українці й росіяни , - етнічно відрізняються». Та й справді, - лише сліпий не побачить спільного в культурах росіян (чукчів, орочів, чеченців, евенків, хакасів, комі і так до 150…) та українців.

     Воно є √ БЦа слиз, болото, бруд, користь, Ц = Ч. Гниле? Відсутні літери згодом з’являються завдяки префіксам, суфіксам. Див. дурень.

     ДУРЕНЬ, може від ТРН, калатало, дцс? Є ще ТуР\Й рядовий, та це мабуть для рос. «Я начальник – ты дурак». Тобто розмежування між командиром та іншими.

     Щось мені спало на думку, що не випадково О. С. Пушкіна не було в лавах декабристів, адже він з царського коліна. Його пращур біблійний Соломон, а царю не годиться бігати в штрафбаті по мінному полю. Мабуть таки для нього щось інше було приготовлене? Таїна таємних товариств зазвичай залишається нерозкритою для загалу.

     Ще одне тлумачення можемо вивести з ДРН дарунок. Хіба не так? Скільки тих дарунків отримано на виборах? І все обіцянками-цяцянками. Опісля ж виборів, - кожному своє…

1

Коментарі