хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Важливо! Янукович, яничар і чому він проти Юлі

  • 07.08.11, 09:07

Юрій Кобзенко "Матір мов" .

 ЯНИЧАР. Від √ /і Не  гнобити, знущатись, ґвалтувати, √ ЦаР ворог, √ ЦаРа лихо, біда,√ СаР повелитель, √ ЗаР чужий, іноземець, незаконний, √ ЗРа/ сіяти, зло? Зараз народ заходився вивчати Кабалу, щоби дізнатися, що Бог, - то АБСОЛЮТНЕ СВІТЛО. Тобто, спостерігаємо потяг до просвіти, намагання осягнути Божу Істину. А от мене воно не дуже приваблює, бо тричі слухав лекції про Кабалу (трьох вчителів), читав книгу свого вчителя, єрусалимського мудреця Адіна Штайнзальця (Евена Ісраеля) «Роза о тринадцати лепестках»  і зрозумів, що для українців достатньо Купали. Саме так народ називав тисячоліттями ту «кабалу», що в перекладі означає, всього лиш, - «отримання». В сьогоденній вимові ізраїльтян – це звичайна квитанція, чек про сплату…  

    Основний недолік усіх, хто намагається осягнути мудрість тієї книги, - незнання мови Святого Письма, - івриту. Це, теж саме, щой не знати цифр десяткової системи, чи таблиці множення, вивчаючи математику. Використання інших абеток, мов, - хибний шлях, бо від вибору точки відліку й напряму руху, залежить кінцевий результат.  Як не крути, а Кабала – це всього лиш тлумачення Святого Письма, тобто Мойсеєвого П’ятикнижжя, але з намаганням зрозуміти Закони Світобудови, розвитку людства у часово-просторовому контініумі.

Тож, давайте поміркуємо над деякими словами та подіями. 

Перша з них – це СОРОКАЛІТНЄ блукання на шляху до Нової України, 1991+40=2031. Зараз ми наближаємось до половини. Якщо відобразити це через Криву Гауса, - то, у третій декаді серпня сягнемо екстремуму і почнеться спуск. Тому бачимо активізацію темних сил.  

Де вони? Та перед нами. Адже, написане івритськими літерами прізвище гаранта йпроФФесора видасть нам, у числовому значенні, - ТРИ ШІСТКИ.    

             Варто розглянути дещо й з Благовісту. Пригадуєте Ірода? Сьогодні, - це ймення Родіон. Згадайте іще суд над Христом (Помазаник з грецької) у п’ятницю та Юду, котрий у нашій вимові, Бого (-мол, -слав, тощо). Окрім того ймення «Юлія» в івриті буде означати, «Він (Бог) здійме, піднесе її». Звернувшись до арабської, а Ейсав і Яків, брати-близнюки, матимемо «у’ля», - початок, основа родини (народу,  як і княгиня Ольга?), перша.      Прихильниками Кабали у нас завжди були хасиди, більшість котрих зараз мешкає в США. Ми їхні набіги спостерігаємо в Умані на Рош Га-шана (Новий рік). В  чому ж причина? Та в Штатах шириться рух прихильників Рабі Нахмана (доброго приятеля Олекси Довбуша), цадика(праведника), котрий проголосив, що Месія прийде на Землю туди, де він… А терени України Рабі ніколи не покидав… Тож звернемось до івритського кореня МШХ помазаник (грецькою «христос»). 

У майбутньому часі ТМШХ вона буде помазана… Зазвичай семітське «Х» ми«не завжди чуємо», наприклад ім’я Хана, знаємо, як Аня, або анг. Ен.  Ну,суфікс «Н», та «Ко», - це вже афікси. 

 ЯНУКОВИЧ, прізвище. Єнукідзе теж. Воно може й вёска Янукі в Білорусі від √ ЙНК ссати,ссавець. Маємо ж актора Смоктуновського. Та й багато - хто з нас бачили, як, посмоктуючи льодяники під час параду в Києві, Янукович навіть главі Росії запропонував їх. Маму, - Нюру Гризлову приставили до нього, (√ ГРМ гризти). А ще√ НКЎЙ утримувати (від подальшого руху до свободи?), вилучати, - все українське та повертати до стану «ковбасаподвадесять»?

Задля цього поставити прем’єром дурня, у котрого не вистачає тями вивчити українську мову та сипле «перлами», -то: «жить стало веселей», або ж «Кризис минет!» А міністром освіти ката– різника. Див Азаров, Табачник.     Щоправда є конструкція √ ЙЙ бог, √ НКВ ганьбити, проклинати, √ НКВа діра,тунель. Боже прокляття? Чи, таки світло в кінці тунелю? Воно має з’явитися посеред сорокалітнього шляху до Нової України? Народ України, нарешті, почне розуміти, що – це його Україна      Чи може від Єноха з Біблії, котрому Господь надав істині знання про світобудову? Щоправда я й досі не втямлю, як усе те прилаштувати до розуміння сьогодення…             З повагою! Юрій Кобзенко (автор "Матір мов". Через неї можна багато чого зрозуміти).

1

Коментарі